Neler Yeni

Android mi ios mu mantıklı

rewQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Özkan
iphone 13 yada samsung s24 arasında kaldım bütçem onları karşılayacak seviyede biraz zorlarsam iphone 14 te alabilirim ancak çok arada kaldım üniversite öğrencisiyim en azından 3 4 yıl kullanabileceğim bir telefonum olsun isitoyurm sizce hangisi mantıklıdır

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Kral havam olsun diyorsan iphone 13-14
Hız olsun hayvanı güç olsun diyorsan s24
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemel seni 3-4 te değil 5 yıl ötürebilecek bir telefon s24

rewQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral havasında değilim hiç bi zaman kamera ve hafızası olsun istiyorum sadece çevremdekiler hep iphone kullanıyor ama bakınca s24 daha iyi duruyor arada kaldım

eyvallah hocam

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
He diyorsan 14 alabilecek kadar zorlarım derimki 23 ultra al

EsdeathSama

80+ Bronze
10 yılı aşkın apple kullanıcısıym denemediğim çok az ürün vardır. En son cihazım iphone 13tü ve onu satıp s24 ultraya geçtim.
Apple kendi içinde gerçekten güzel hissettiriyor, samsunga ilk geçtiğimde ekosistem o kadar önemli değil nasıl olsa her şey en kötü 3. parti uygulamayla çalışır diyordum fakat öyle olmuyor gerçekten apple ekosistemi sihir gibi.

S24te iphone 13te maalesef çok iyi cihazlar değil açıkçası. Çünkü s24 ülkemize exynos 2400le geliyor. 8gen3'e denk olduğu söylense de alakası bile yok rakip olamazlar asla. Yurtdışı insanıyla aynı parayı verip aynı cihazı alıp daha kötü performans almak üzücü.
iPhone 13 60hz olması dışında belirgin bir eksisi yok. Uzun vadede asla değer kaybetmez kolay satarsın. Fakat ekran gövde oranı, pil ömrü ve 3 kamerasının olmaması üzebilir.

yenigeldim

80+ Silver

iPhone ve hava xd hava yapacak telefon daiPhone da 13 ha. şaka maka cidden insanların telefonuna göre havası mı oluyor.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
iphone 13 yada samsung s24 arasında kaldım bütçem onları karşılayacak seviyede biraz zorlarsam iphone 14 te alabilirim ancak çok arada kaldım üniversite öğrencisiyim en azından 3 4 yıl kullanabileceğim bir telefonum olsun isitoyurm sizce hangisi mantıklıdır
İphone 16 çıkmasını beklersen 14 13 parasına yanaşır tabii ki paran tl de kalırsa bilemem ülke belirsiz ztn

Arabasevdalısı

80+ Bronze

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mehmet Akca
iPhone 13 kullanıyorum çok memnunum. Çıkalı 3 yıl olsada hala alınıp kullanılabilecek bir telefon. Yerinde olsam 14 alırım ufak tefek farklar olsada ilerisi için 14 daha avantajlı. Exynos işlemcili bir cihaz alınmaz. iPhone 13 14 senin için en iyi seçim olur. Apple değerini koruyan hatta arttıran bir cihaz. Android cihazlar çok değer kaybediyor maalesef. Para kolay kazanılmıyor. Yazılım olarak zaten kesinlikle iOS.

Top Bottom