Neler Yeni

Android mi Yoksa İOS mu ?

ANDROİD mi Yoksa İOS mu ?

• ANDROİD

Oylar: 19 38.0%
  • İOS

Oylar: 31 62.0%

• Oy kullanan toplam üye
    50
  • Anket kapatıldı .

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
iOS aldın mı mezara giresiye kadar kullanıyorsun telefon piyasasında Samsung tercih edilebilir ama ipad ile veya Mac ile hiçbiri yarışamaz (oyun hariç)
Katılıyorum iphone 6 kullanan bile var halen o yılda çıkmış onun yapabildiği şeyleri yapan android telefon görmedim ben kamerası bile benim eski samsungdan daha iyiydi.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
Marketi daha iyi olduğu için ios. Aynı uygulama android tarafında saçmalarken iosde çok iyi çalışıyor. Örn. İnstagram.
Stabil vs konuları, iki platformda da sorunsuz artık.

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Kadir Danacı
Sorunu Sıkıntısı Daha Az Kronik Sorunları Daha Az Olduğu İçin İos

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Evet arkadaşlar Sebebi ile cevaplarsanız sevinirim.
Bütçeye ve ne amaclı kullanacağına göre değişir fakat gerçekten bütçe 10000-15000gibi bişey ise android telefonların işlemci performansları daha iyi iPhone 7 sıfırı 14.000tl olmuş o fiyata nasıl telefonlar var ondroid de dediğik gibi telefon almak için bı 35000-50000tl niz yoksa ve sadece fotoraf cekmekten ibaret bı telefon almak istemiyorsanız android daha mantıklı olucaktır

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Katılıyorum iphone 6 kullanan bile var halen o yılda çıkmış onun yapabildiği şeyleri yapan android telefon görmedim ben kamerası bile benim eski samsungdan daha iyiydi.
Bende 5S var çalışan, o dönemde çıkmış Androidler çoktan mefta oldu. Ama şöyle bir şey de var bence, son yıllarda çıkan Androidler eskiye kıyasla daha iyi performans veriyorlar.(Ios ile karşılaştırirsak) o zaman aldığımız Android 4 sene gidiyorsa şimdi muhtemelen bir ios kadar gidebilir bunu anca 2030da anlarız 😂 ama ios değer kaybetmiyor Android telefonların değerleri düşüyor talep de düşüyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
zayıf cihaz mı ? andorid cihazlar ne zaman iphone daki işlemci gücüne yetişti de haberimiz yok?
Her yıl çıkan Android amiral gemileri genel işlemci gücü olarak aynı sene çıkan Apple işlemcisi ile rahatça rekabet edebiliyorlar. Genelde Apple işlemcide Android de grafik birimi olarak bir tık üstün kalıyor ama genel performansda eşit gibi oluyorlar.

Şuan S23 gibi yeni bir cihazın parasına ancak 2 sene eski iPhone 12 alınıyor, S23 işlemci olarak da diğer teknik konularda da daha üstün, bunu demek istiyorum.

Aradaki asıl fark işletim sistemi ve optimizasyonda yatıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,210
İsim
a l p e r
İos iyide rahatlık vermiyor okadar para verdim beni kısıtlıyor bu yanı sevmedim ayrıca snapdragon 888 gibi amiral gemisi oyunlarda a14 den daha iyi çslışıyor
İphone oyun telefonu olmadı hiçbir zaman. Kısıtlıyor demekten kastını da anlamış değilim. Sandığınız gibi herşeye para vermiyoruz Iphone kullanırken.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Ben size daha ironik bir şey söylicem . Apple telefonlarını kullanmak Sİzi Dinende korumakta Bütün her şey Yasal Parasıyla Sahip oluyorsun Kul hakkına girmiyor Crackli yazılım veya 3 parti uygulamlar ile İnsanların emeklerini taciz edemiyorsun Buda seni İster istemez Günaha girmeni engelliyor :)

şahin doğan

80+ Platinum
Eskiden Android derdim ama artık Android i seçmek için neden kalmadı gibi. Android de bir kaç ufak özellik dışında her şey ve daha kalitelisi İOS tarafında var.

donanimci98

80+ Bronze
Her yıl çıkan Android amiral gemileri genel işlemci gücü olarak aynı sene çıkan Apple işlemcisi ile rahatça rekabet edebiliyorlar. Genelde Apple işlemcide Android de grafik birimi olarak bir tık üstün kalıyor ama genel performansda eşit gibi oluyorlar.

Şuan S23 gibi yeni bir cihazın parasına ancak 2 sene eski iPhone 12 alınıyor, S23 işlemci olarak da diğer teknik konularda da daha üstün, bunu demek istiyorum.

Aradaki asıl fark işletim sistemi ve optimizasyonda yatıyor.
Androidin fiyatı 1 sene sonra erirken,ios değer kaybetmiyor. TR şartlarında bunu da düşünmek lazım. iOS un macbook saat ve kulaklık uyumu android cihazlarda bu kalitede asla yok.

Bor4

80+ Bronze
İphone oyun telefonu olmadı hiçbir zaman. Kısıtlıyor demekten kastını da anlamış değilim. Sandığınız gibi herşeye para vermiyoruz Iphone kullanırken.
Bende ipad kullanıyorum apk yükleyememeye kısıtlama dedim bende biliyorum her şey paralı değil ve amacımda oyun olduğu için ipadden matepad aire geçtim

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Evet arkadaşlar Sebebi ile cevaplarsanız sevinirim.
İOS hızlı, yazılım desteği ve güvenlik açısından tercih edilebilir ama seni acayip bir şekilde kısıtlıyor. Android ise İOS'un tam tersi diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,013
Üyeler
163,420
Son üye
BRKN67
Top Bottom