Car X drift racing.Arkadaşlar pc olmadığı için telefondan oyun oynuyorum sürekli aynı oyunları oynamaktan sıkıldım sizin önerebilceğiniz güzel oyun varsa yazabilirmisiniz.
Oyunun tatlı karikatür tarzında grafikleri var.Arkadaşların varsa birde biraz menejerlik/strateji oyunlarını seviyorsan OSM'yi önerebilirim.
Dead Effect 2, Dead Trigger 2, Shadow Fight 3, Standoff 2 oynanabilir.Arkadaşlar pc olmadığı için telefondan oyun oynuyorum sürekli aynı oyunları oynamaktan sıkıldım sizin önerebilceğiniz güzel oyun varsa yazabilirmisiniz.
Dawn of Zombies Survival ya da Last Day Om Earth dene derim.Arkadaşlar pc olmadığı için telefondan oyun oynuyorum sürekli aynı oyunları oynamaktan sıkıldım sizin önerebilceğiniz güzel oyun varsa yazabilirmisiniz.
Lara Craft GOArkadaşlar pc olmadığı için telefondan oyun oynuyorum sürekli aynı oyunları oynamaktan sıkıldım sizin önerebilceğiniz güzel oyun varsa yazabilirmisiniz.
Cod Mobile - Simcity - Clash of clans - PUBG mobile/lite - Clash Royale - Dead Trigger - Dr. Parking - Critical Ops - Brawl Stars Aklıma bunlar geldi umarım yardımcı olurArkadaşlar pc olmadığı için telefondan oyun oynuyorum sürekli aynı oyunları oynamaktan sıkıldım sizin önerebilceğiniz güzel oyun varsa yazabilirmisiniz.