BERKANY
80+ Silver
Dahası
ekrana bağımlı olmasını istemiyoruz o sebeple yapmıyoruz.Bebeğide Aranıza Alın
ekrana bağımlı olmasını istemiyoruz o sebeple yapmıyoruz.Bebeğide Aranıza Alın
Öyle Olmasa Yapardın Yani !ekrana bağımlı olmasını istemiyoruz o sebeple yapmıyoruz.
Hocam it takes two oynayın veya detroit stay human gibi oyunları gözetimin altında ve yardımcı olarak oynatmanı öneririm hem hikayesi çeker üzerine bir sohbetiniz olur hem oyun kolu ve klavye hakimiyeti artar kamerayı bile çeviremiyorlar tuşlara basmadan önce bakıp kontrol ediyorlar ona yansıtmasam da kız arkadaşım kanser ediyor beni oyun oynarken gülüp eğlenmeye vuruyorum başka türlü çok zorArkadaşlar evde tek oyun oynamaktan sıkıldım bir bilgisayarda eşime almak istiyorum ancak hayatında PUBG mobil dışında bir oyun oynamadı. Nasıl oyunları öğretebilirim zor mu? bir fikri olan var mı? PUBG mobil sevdiği için Valorant - CS2 gibi oyunları seveceğini düşünüyorum.
Pubg mobile kusucam artık 2 kişilik oyunlar olabilir dediğin gibişahsen ben olsam valo gibi kitlesi ucube olan bi oyuna asla bulaştırmam onun yerine BF 1-5-2042 olabilir ama çok zor gelebilir. Bunların dışında 2 kişilik oyunlar oynarım. Ya da pc ye PUBG mobile indirin oynayın beraber
Benimde öyle olacak gibiHocam it takes two oynayın veya detroit stay human gibi oyunları gözetimin altında ve yardımcı olarak oynatmanı öneririm hem hikayesi çeker üzerine bir sohbetiniz olur hem oyun kolu ve klavye hakimiyeti artar kamerayı bile çeviremiyorlar tuşlara basmadan önce bakıp kontrol ediyorlar ona yansıtmasam da kız arkadaşım kanser ediyor beni oyun oynarken gülüp eğlenmeye vuruyorum başka türlü çok zor
roblox oynayın hocam binbir çeşit oyun varPUBG mobile kusucam artık 2 kişilik oyunlar olabilir dediğin gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimde öyle olacak gibi