Android Oyunu Önerir Misiniz?

BugraReis

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar pc olmadığı için telefondan oyun oynuyorum sürekli aynı oyunları oynamaktan sıkıldım sizin önerebilceğiniz güzel oyun varsa yazabilirmisiniz.

Arkadaşların varsa birde biraz menejerlik/strateji oyunlarını seviyorsan OSM'yi önerebilirim.

Summoners war diye bi oyun mobil cihazlarda sıra tabanlı bi oyun bu tür oyunları seviyorsan buyur bak derim ben 2 yıla yakın oynamaktayım.

Arkadaşlar pc olmadığı için telefondan oyun oynuyorum sürekli aynı oyunları oynamaktan sıkıldım sizin önerebilceğiniz güzel oyun varsa yazabilirmisiniz.
Car X drift racing.

Clash royal, brawl stars, age of war genelde canım sıkılınca cocukken oynadigim oyunlari oynarım bi dene istersen

Dead Effect 2, Dead Trigger 2, Shadow Fight 3, Standoff 2 oynanabilir.

Lara Craft GO
Hitman GO
Hitman Sniper

Cod Mobile - Simcity - Clash of clans - PUBG mobile/lite - Clash Royale - Dead Trigger - Dr. Parking - Critical Ops - Brawl Stars Aklıma bunlar geldi umarım yardımcı olur :)

yalan soylemiyorum play store da boku boku diye oyıun var bak derim :D

Geri