Neler Yeni

Android telefona Magisk diye bir şey indirdim şimdi silemiyorum?

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Kaya
Banka uygulamalari gibi uygulamalar root erisiminden dolayi sikinti cikarmasin diye kendisini (manager) baska bir paket adiyla tekrar kurar
Yukardada yazdım ben yt den baktıydım bir ara bu rootu falan geri almak istiyordum magisk apk indiriyordu adam, o zamanki apk indirdiğim uygulama bu uygulama işte silinmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam zaten rootu kurmuş uygulama içinden tamamen rootu kaldırırsın o da sıkıntı olur.
Uygulamayı nasıl saklayıcağına bak.
kn adam uygulama indirmedi magisk uygulamasını ben çok sonra indirdim bu uygulamanın önceden yapılan rootla alakası olduğunu düşünmüyom yanlış mıyım?

DogancanYr

80+ Bronze
Yukardada yazdım ben yt den baktıydım bir ara bu rootu falan geri almak istiyordum magisk apk indiriyordu adam, o zamanki apk indirdiğim uygulama bu uygulama işte silinmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kn adam uygulama indirmedi magisk uygulamasını ben çok sonra indirdim bu uygulamanın önceden yapılan rootla alakası olduğunu düşünmüyom yanlış mıyım?
O uygulama tek başına bir iş yapmıyor. Adam kurmuş rootu sonra bu kontrol merkezini kurmayı unutmuş.
Kontrol merkezini kurunca sistem izin vermiyor kaldırmana.

Zorla kaldır ama devamını bilemem.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Alihan YILMAZ
Telefonu rootlu aldıysan, başka şeyler de kurmuştur cihaza. Şimdi donunun içine kadar görüyordur ve se o telefondan bankacılık işlemlerine giriyorsun. Telefonu sıfırla ve yeni bir email adresi al.

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Kaya
Telefonu rootlu aldıysan, başka şeyler de kurmuştur cihaza. Şimdi donunun içine kadar görüyordur ve se o telefondan bankacılık işlemlerine giriyorsun. Telefonu sıfırla ve yeni bir email adresi al.
yurtdışı olduğu için imei atmak gerekti adama götürdük root kildini kırdı imei attı

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim
Magisk managere yükselt sonra uygulama yükleme ekranı gelecek izin verip kur sonra sil. İstersen de silme rootla reklam engelleyici vanced falan işe yarar şeyler kurabilirsin. Uygulama içinde magiski kaldır tuşu var ama kimi cihazda bootloopa sebep oluyor. Bende bir sıkıntı olmadı, aynı cihazı kullanıyoruz sende de sıkıntı olmayabilir. Ama dediğim gibi bootloopa neden olursa formatlaman gerekir. IMEI atan kişi rootu kaldırmamış ondan duruyor o.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Furkan Görür
magisk bir root erişim programıdır. Cihazın rootlu bu sebeple bazı banka uygulamaları hata verir çözümü ise magisk içerisinden rootu gizlemen gerekmekte. Magisk zararlı bir yazılım değildir veya virüs değildir. Aslında magisk ile telefonu hızlandırma dahil birçok şey yapabilirsin. Magisk mödülleri oluyor araştırmanı öneririm.

Zararı yok uygulamayı silmene de gerek yok ama root gizleme yaparsan magiskten, bankalardaki hata dan kurtulmuş olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,913
Üyeler
164,066
Son üye
Wilfried Zaha
Top Bottom