Neler Yeni

Android Telefonunuzun Pil Süresini Arttırın

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Dostlar editledim. konum modunu PiL TASARRUFU'na alırsanız konuma erişirken piliniz daha uzun dayanıyor. bu da önemli bir özellik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim son derece güvenilir ve yararlı elinize sağlık herkese tavsiye ederim
çok teşekkürler.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Dostlar, benim pilim çok hızlı bitiyordu. Sonra ne yapabilirim diye düşünürken aklıma böyle bir fikir geldi ve deneyince işe yaradığını gördüm.
Ayarlar > Uygulamalar 'a geliyoruz.

Buradan (Telefon ve WhatsApp, Skype gibi konuşma uygulamaları ve klavye uygulaması dışındaki) tüm uygulamaların mikrofon iznini kapatıyoruz. Bu, uygulamaların arkaplanda sizi dinlemesini engelleyecek.

Aynı zamanda (Hava durumu gibi uygulamalar dışındaki) tüm uygulamaların konum iznini kapatıyoruz ki arkaplanda konumumuzu izleyip pilimizi harcamasın.

edit: Ayarlar > Konum'a gelip PİL TASARRUFU olarak ayarlarsanız konum erişimi daha az pil harcar ve pil ömrünüz uzar. bunu da yapmanız çok iyi olur.

Artık pil ömrünüz anlaşılır şekilde uzayacak.

NOT: Instagram, Twitter gibi uygulamalar tekrardan konum ve mikrofon izni isteyebilir. Bunları reddetmeniz gerekiyor.

İyi Forumlar...
ben pil tasarrufunu konumda bulamadımda yardımcı olabilirmiisin telefonum samsung j7 pro

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Bildirim bölümünden konum ayarlarına gidince oluyor mu?
bana tam nası gireceğimi anlatabilirmisin malum ben telefon hakkında hiçbişe bilmiyorum (doğru düzgün kullanmıyom telefonu sadece anime için kullanıyom :D) ondan ayrıntılı anlatabilirmisin

konuma girince bulamadım çünkü bildirim yazıncada çok fazla seçenek çıkıyo telefonda

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
bana tam nası gireceğimi anlatabilirmisin malum ben telefon hakkında hiçbişe bilmiyorum (doğru düzgün kullanmıyom telefonu sadece anime için kullanıyom :D) ondan ayrıntılı anlatabilirmisin

konuma girince bulamadım çünkü bildirim yazıncada çok fazla seçenek çıkıyo telefonda
Ayarlar > Konum > Mod > Pil Tasarrufunu seçmeniz gerek.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Ekler

• Screenshot_20201215-101125_Settings.jpg
    Screenshot_20201215-101125_Settings.jpg
    274.9 KB · Hit: 42
  • Screenshot_20201215-101130_Settings.jpg
    Screenshot_20201215-101130_Settings.jpg
    258.1 KB · Hit: 45
  • Screenshot_20201215-101117_Settings Suggestions.jpg
    Screenshot_20201215-101117_Settings Suggestions.jpg
    273.1 KB · Hit: 42

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Bildirim çubuğunu aşağı kaydırıp oradan Konum'a basılı tutunca Ayarlara gönderir orada olabiir mi?

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
çeyrek gün giden iphone hala çeyrek gün gidicek :|
çeyrek gün gitmesinin sebebi pil yüzdem 58
evet maalesef iphone'larda böyle ayarlar yapılmıyor. pilleri çok hızlı tükeniyor.

İnternet kafeci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Xd x
Dostlar, benim pilim çok hızlı bitiyordu. Sonra ne yapabilirim diye düşünürken aklıma böyle bir fikir geldi ve deneyince işe yaradığını gördüm.
Ayarlar > Uygulamalar 'a geliyoruz.

Buradan (Telefon ve WhatsApp, Skype gibi konuşma uygulamaları ve klavye uygulaması dışındaki) tüm uygulamaların mikrofon iznini kapatıyoruz. Bu, uygulamaların arkaplanda sizi dinlemesini engelleyecek.

Aynı zamanda (Hava durumu gibi uygulamalar dışındaki) tüm uygulamaların konum iznini kapatıyoruz ki arkaplanda konumumuzu izleyip pilimizi harcamasın.

edit: Ayarlar > Konum'a gelip PİL TASARRUFU olarak ayarlarsanız konum erişimi daha az pil harcar ve pil ömrünüz uzar. bunu da yapmanız çok iyi olur.

Artık pil ömrünüz anlaşılır şekilde uzayacak.

NOT: Instagram, Twitter gibi uygulamalar tekrardan konum ve mikrofon izni isteyebilir. Bunları reddetmeniz gerekiyor.

İyi Forumlar...
Hocam benim bataryamda htek bir sorunum var yüzde 5 e gelince 10 saniye arayla yüzde 1 düşüyor

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Hocam benim bataryamda htek bir sorunum var yüzde 5 e gelince 10 saniye arayla yüzde 1 düşüyor
valla ben dediğim gibi donanımsal pil problemlerini düzeltmeyi değil,
yazılımsal pil harcamasını azaltmayı anlattım.

Top Bottom