Neler Yeni

Android Androidde kaliteli fotoğraf nasıl çekebilirim

Keyfen

80+ Bronze
Merhaba, elimde Poco X3 Pro telefon var 1 yıldır kullanıyorum tek şikayetim gcam ile veya kendi kamerası ile çeksem bile internette gördüğüm fotoğrafları yakalayamıyorum, kaliteli fotoğraflar için çok uygun bi telefon değil biliyorum ama buna yakın performans verdirebilecek gcam den daha iyi bir uygulama varmıdır kullandığınız ?

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Kamera neyse o kaliteyi verecektir ancak, pro yazılımlarla kalite biryere kadar arttırılabilir. Bir ara kullandığım yazılım vardı aklıma gelmedi ekleyecektim yoksa. Fotoğraflarda IPhone'nun yeri bir başka gerçektende. :)

Keyfen

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kamera neyse o kaliteyi verecektir ancak, pro yazılımlarla kalite biryere kadar arttırılabilir. Bir ara kullandığım yazılım vardı aklıma gelmedi ekleyecektim yoksa. Fotoğraflarda IPhone'nun yeri bir başka gerçektende. :)
iphone bambaşka bir seviye ancak o ücretleride ona vermek istemiyorum açıkcası. aklınıza gelirse yazarsanız sevinirim.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Fotoğraf demek ışık demektir. Işığı kullanmayı bilirsen internette gördüğün fotoğraflar gibi fotoğraf çekebilirsin

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Pro mod kullanıyorlardır belki. Ben GCAM kullanıyorum Note 8 Pro üzerinden memnunum. Aynı telefonu kullanan arkadaşlarım sen bunları nasıl çekiyorsun diye soruyorlar.

Reyconjeff

80+ Bronze
GCAM kullanarak

Top Bottom