Neler Yeni

Androidin berbat olması hakkında?

POCO X3 Pro kullanıyorum 2,5 yıldır sorun yok. Kardeşime de x6 pro aldıracam
Hocam işyerine giren 10 poco x3 pro dan 7-8’i mmc, işlemci arızası diye geri çıkıyor. Siz yine iyi kullanmışsınız. Keza redmi note 8 prolarda öyle. Şu an iki tane note 8 pro çekmecede yatıyor mmc arızasından.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
Bu konu çok tartışmalı bir konu, ben şahsen zamanında ios şuan güncel olmayan android kullanan biri olarak android tercih ederim ama biri diğerinden kötü diye değil alışkanlık diyelim. Ben şahsen android kullanırken daha özgür hissediyorum. Kıyaslama yapmak için Pixel'in amiral gemisi telefonu ile İphone 15 Pro Max'i belli bir süre kullanmak lazım yoksa elimizdeki eski donanımlı telefonlarla biri diğerinden üstündür demek yanlış olur diye düşünüyorum.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat
Bir tomar para verip S24 Ultra aldıktan sonra arama yapamadığını fark edince gelemeyen pişmanlık hissi.
Anroide karşı bende çok ön yargılıydım ama aslına bakarsan öyle değil çevremde çok kişi Samsung s serisi telefon aldı hepsi birbirinden süper cihazlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
X3 Proda kronik anakart yanma sorunu var valla şanslıymışsın o kadar süre yanmadıysa seninki sağlam demek ki. X6 Pro oyun için iyidir ama. Şebeke sorunu Xiaomide çok ama sanırım o yüzden ben önermem artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vodafoneye şikayet ettim internet sorunlu arama kesiliyor diye bakalım ne yapacaklar.
Valla bende hiç anakart yanması şebeke gitmesi gibi sorunlarla karşılaşmadım aksine hep yazılımsal sorunlarla karşılaştım (Redmi Note 10S var şuanda telefon cayır cayır sabah kamera uygulaması aşırı ısınma hatası verdi hatta buzluğa atmasam gene çözülmezdi) yeminle kısa süre ip6S Plus sahibi olmuştum o bundan daha sorunsuzdu tek sorunu şarja takmam gerekiyordu ip 13-14 falan alarakta o sorunu çözerim

Valla bende hiç anakart yanması şebeke gitmesi gibi sorunlarla karşılaşmadım aksine hep yazılımsal sorunlarla karşılaştım (Redmi Note 10S var şuanda telefon cayır cayır sabah kamera uygulaması aşırı ısınma hatası verdi hatta buzluğa atmasam gene çözülmezdi) yeminle kısa süre ip6S Plus sahibi olmuştum o bundan daha sorunsuzdu tek sorunu şarja takmam gerekiyordu ip 13-14 falan alarakta o sorunu çözerim
Hocam aman gözünüzü seveyim telefonu soğutuyom diye buzluğa atmayın. Buzluktaki nem ve soğuk hava lehimlerde vs. Sorun yaratıyor. Cihazınız çöp olur sonra.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam aman gözünüzü seveyim telefonu soğutuyom diye buzluğa atmayın. Buzluktaki nem ve soğuk hava lehimlerde vs. Sorun yaratıyor. Cihazınız çöp olur sonra.
yok hocam 2 sene içerisinde ilk defa yaptım ki onuda 1 dakika bile tutmadım 10-15 sn tuttum

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
.
Abi bune ya pubg mobile Android'de 30 FPS çalışıyor hemen gideyim de iPhone 15 pro iksmexultra alayım 90fps akayım

yok hocam 2 sene içerisinde ilk defa yaptım ki onuda 1 dakika bile tutmadım 10-15 sn tuttum
O zaman tamam ama daha uzarsa veya tekrarlanırsa cihaz dönüşü olmayan seviyede zarar görebilir. Böyle durumlar için çarşı pazarda 100-150₺ ye satılan küçük el fanları var. Ben i6s kullanırken onlardan kullanıyordum, gayette başarılı.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
O zaman tamam ama daha uzarsa veya tekrarlanırsa cihaz dönüşü olmayan seviyede zarar görebilir. Böyle durumlar için çarşı pazarda 100-150₺ ye satılan küçük el fanları var. Ben i6s kullanırken onlardan kullanıyordum, gayette başarılı.
hocam oyun oynarken olmadı oda telefondan oyun oynamıyorum gibi bir şey bir clash of clansım var sabah kalktığımda kamerayı kullanmam gerekiyordu ve bu uyarıyı almıştım zaten beni yıl sonuna kadar götürsün yeterli sonrasında adam akıllı bir iphone alacağım 13 olur 14 olur 15 olur belki 16 lar gelirse 16 olur 2 sene oldu bu tarz yazılım sorunları telefondan soğuttu beni

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Paran varsa, İos varken android alınmaz zaten.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu
Ben buz kasesi ile sogutuyordum yada diğerleri gibi direk buzluğa atıyorum suanlık sorun yok gibi ama bu plastik kasalı telefonlar niye ısınınca arkası çıkacakmış gibi yumusuyor orası aşırı saçma

hocam oyun oynarken olmadı oda telefondan oyun oynamıyorum gibi bir şey bir clash of clansım var sabah kalktığımda kamerayı kullanmam gerekiyordu ve bu uyarıyı almıştım zaten beni yıl sonuna kadar götürsün yeterli sonrasında adam akıllı bir iphone alacağım 13 olur 14 olur 15 olur belki 16 lar gelirse 16 olur 2 sene oldu bu tarz yazılım sorunları telefondan soğuttu beni
Bildiğim kadarıyla ve tecrübelerime dayanarak note 10s zaten ısınma problemli bir cihaz. Ama senen sonuna kadar da ciddi sorun çıkaracağını samıyorum.

Hocam her yerde söylüyorum yine söyliyeyim gerçek iphone almak istiyorsanız ya 11 serisi ya da 13 serisi alacaksınız. Bu yorumu yaparken daha 16 serisine dair net bir bilgi yok onu ekliyeyim. 11 ve 13 apple kalitesinin nirvana yaptığı cihazlar, hem teknik olarak, hem performans olarak, hem de kalite olarak. 12-14-15 serileri benim için tam bir fiyasko. Özellikle 14 ve 15 teknik olarak vasat. Alacaksanız 16 serisinin durumuna göre de bağlı olarak 13 veya 16 tercih edebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,015,544
Üyeler
160,856
Son üye
erdemizm
Top Bottom