şahin doğan
80+ Platinum
Fotoğrafta sorun yaşamazsın ama video tarafında hiç beğenmiyorum Androidi.işte bende ondan endişeleniyorum
Fotoğrafta sorun yaşamazsın ama video tarafında hiç beğenmiyorum Androidi.işte bende ondan endişeleniyorum
Öyle olabilir evetşimdi bu telefona 23k para verdikten sonra seneye satmaya kalksam 15 16 zor verirler diye düşünüyorum
S23’de sosyal medyada sıkıntı olacağini dusunmuyorum cunku s21’in ciktigi zamanlarda o sorunu kaldirdik diyorlardıMi note 10 lite telefonumdan S23 veya İphone 13 e geçmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
böyle bir ilan buldum güzele benziyor
Buna inanarak hareket edilmez. S10 serisinde de anlaşmıştı sözde. 2 güncelleme sonra hemen kaldırdılar. Anlaşma diye bir şeyde olamaz zaten. Samsung'un kendi çözmesi lazım, İnstagramın değil.
Birde telefon yurt disi mi niye boyle ucuz telefon 31K fiyat 23KMi note 10 lite telefonumdan S23 veya İphone 13 e geçmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
böyle bir ilan buldum güzele benziyor
Gcam kurunca canavar olur haışık altında iyi gibi
güzel bir xml dosyası tadından yenmezGcam kurunca canavar olur ha
Aynen .dgüzel bir xml dosyası tadından yenmez
yabancı adam tr den gidecekmişBirde telefon yurt disi mi niye boyle ucuz telefon 31K fiyat 23K
Yazarken 80+ silver olmuşum la .dgüzel bir xml dosyası tadından yenmez
O yüzden uyguna bırakmış herhaldeyabancı adam tr den gidecekmiş
xiaomi yi değiştirme sebebim durduk yere ekran ve hoparlor gitti samsungda 3 4 sene sonra boyle seyler olurmuYazarken 80+ silver olmuşum la .d
O yüzden uyguna bırakmış herhalde