Neler Yeni

Yardım S23 alınır mı ? sıparısı gececegım

pahalı hocam 25 den asagı yok
İmeileri kendin ver donanım değil yazılımsal kayıt sıkıntı yaşaamazsın

İmeileri kendin ver donanım değil yazılımsal kayıt sıkıntı yaşaamazsın
yok knk tıpı hosuma gıtmedı

14t pro vs dedıler kafa karıstırdılar hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arka 3 kamera lensının orada cızık var sadece dedı baska kusuru yokmus
kaçıncı lensteymiş çizik hocam ?
Onun dışında 6-7 aydır kullanıyorum hocam çok memnunum cihazdan, 2 gün önce One UI 7.0 güncellemesi de aldı. Üzmez genel olarak.

Onun dışında 6-7 aydır kullanıyorum hocam çok memnunum cihazdan, 2 gün önce One UI 7.0 güncellemesi de aldı. Üzmez genel olarak.
arka 3. Kamerada ufak çizik harici hata leke yok o çizik te dış lenste ve kameraya görünmüyor

guncellemede kasma takılma vs yapmıyor dımı

al geç dostum.

al geç dostum.
sagol hocam alıyorum bu geldıgınde sıkıntı olmaması acısından acarken kayda mı alayım

pil nasıl gıdıyor bıde hocam

sagol hocam alıyorum bu geldıgınde sıkıntı olmaması acısından acarken kayda mı alayım

Kayıt alın tabii ki. Pili minimum 7 saat açık ekran süresi veriyor. Sosyal medya , oyun karışık kullanınca .

arka 3. Kamerada ufak çizik harici hata leke yok o çizik te dış lenste ve kameraya görünmüyor

guncellemede kasma takılma vs yapmıyor dımı
Yok hocam kasma takılma vs yapmıyor Snapdragon 8 Gen 2 var cihazda canavar gibi.
Çiziğin dış lenste olması iyiymiş, fotoğraf video vs bol çekiyorsan eğer fotoğrafta 10x ve sonrasında, videoda ise 3x ve sonrasında 3. lense geçiyor. O yüzden sorayım dedim.

6-7 saat ekran süresi alıyorum minimum normal kullanımda, günü kurtarıyor genel olarak.

Yok hocam kasma takılma vs yapmıyor Snapdragon 8 Gen 2 var cihazda canavar gibi.
Çiziğin dış lenste olması iyiymiş, fotoğraf video vs bol çekiyorsan eğer fotoğrafta 10x ve sonrasında, videoda ise 3x ve sonrasında 3. lense geçiyor. O yüzden sorayım dedim.

6-7 saat ekran süresi alıyorum minimum normal kullanımda, günü kurtarıyor genel olarak.
hocam ben oyun vs oynamıyorum genellık sosyal medyada takılıyorum pılde gunu kurtarsa benım ıcın gayet ıyı yanı bende a33 var arabada yada bt kulaklık takınca cok kasıyor ıslem yapılmıyor o derece 90 hz bıde takılma cok oluyor onun ıcın a degıl s tercıh edeyım dedım

param güvendeye nasıl güveniyorsunuz telefon satmaya çalışıyorum gelen teklifler genelde böyle oluyor -30k zarar etmek istemiyorum

20kya x7pro-honor 200 daha mantıklı
aynı hızları vs knk cok da mantıklı degıl

param güvendeye nasıl güveniyorsunuz telefon satmaya çalışıyorum gelen teklifler genelde böyle oluyor -30k zarar etmek istemiyorum
kral ben alıcıyım satıcı degılım kı ondan satıcı ıcın sıkıntılı

Son düzenleme:
Geri