Denedim iyi geldi aslında ama peek atan kişileri zor vuruyorum yada çoğunlukla vuramıyorum ama flicklerim büyük ölçüde iyi hissettirdi bana. Aslında kas hafızam sıfırlanır diye açmakta şüpheliyim.Dene.
Bu kadar öznel konuların konusu açmakta çözüm bulamazsınız. Elinizin altında deneyeceğiniz özellikleri açıp kendiniz deneyin. Ben hiçbir mouse yazılımı kullanmadan Raw 2K kullanıyorum ve çok rahatım.Denedim iyi geldi aslında ama peek atan kişileri zor vuruyorum yada çoğunlukla vuramıyorum ama flicklerim büyük ölçüde iyi hissettirdi bana. Aslında kas hafızam sıfırlanır diye açmakta şüpheliyim.
Dimi kişiye göre değişir fazla opsiyonel sorularBu kadar öznel konuların konusu açmakta çözüm bulamazsınız. Elinizin altında deneyeceğiniz özellikleri açıp kendiniz deneyin. Ben hiçbir mouse yazılımı kullanmadan Raw 2K kullanıyorum ve çok rahatım.
Tamamdır açacağım galiba sizce yüzde kaç olmalı?Bu kadar öznel konuların konusu açmakta çözüm bulamazsınız. Elinizin altında deneyeceğiniz özellikleri açıp kendiniz deneyin. Ben hiçbir mouse yazılımı kullanmadan Raw 2K kullanıyorum ve çok rahatım.