Angle spaning açılmalı mı

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
Rival 3 wireless mouse um var. Ss Engine den angle açılır mı valoda kullanacağım. Açılırsa yüzde kaçta açılmalı?

Denedim iyi geldi aslında ama peek atan kişileri zor vuruyorum yada çoğunlukla vuramıyorum ama flicklerim büyük ölçüde iyi hissettirdi bana. Aslında kas hafızam sıfırlanır diye açmakta şüpheliyim.

Denedim iyi geldi aslında ama peek atan kişileri zor vuruyorum yada çoğunlukla vuramıyorum ama flicklerim büyük ölçüde iyi hissettirdi bana. Aslında kas hafızam sıfırlanır diye açmakta şüpheliyim.
Bu kadar öznel konuların konusu açmakta çözüm bulamazsınız. Elinizin altında deneyeceğiniz özellikleri açıp kendiniz deneyin. Ben hiçbir mouse yazılımı kullanmadan Raw 2K kullanıyorum ve çok rahatım.

Bu kadar öznel konuların konusu açmakta çözüm bulamazsınız. Elinizin altında deneyeceğiniz özellikleri açıp kendiniz deneyin. Ben hiçbir mouse yazılımı kullanmadan Raw 2K kullanıyorum ve çok rahatım.
Dimi kişiye göre değişir fazla opsiyonel sorular

Tamamdır açacağım galiba sizce yüzde kaç olmalı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,647
Üyeler
186,761
Son üye
ytbx
Geri