Neler Yeni

ANİ FPS DROP

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ataberk Çekiç
yaklaşık 5-6 ay kadar önce bi bilgisayar toplamıştım fortnite oyununa girdiğim zaman yüksek fps değeri 200 lerde olmasına rağmen düşük fps 10- 5 civarına düşüyordu sürekli olarak. bilgisayardaki bileşenler rx 5700 ryzen 5 3600 b450 gaming plus anakart crucal 8gb 3200mhz ram ssd ve harddisk eski bilgisayarımda olduğu için onları kullanmıştım sorunun harddiskle alakalı olma olasılığı varmıdır?

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk
Bilgisayarın içini Aç Bir Güzel Temizle
İşlemci ve Ekran Kartının Macunlarını Yenile ( Kaliteli Macunlar Kullan )
En Son Olarak Driverları Güncelle
Ayrıca Windows 7 veya 8.1 Kullanıyorsan Direk Windows 10a Geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ataberk Çekiç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarın içini Aç Bir Güzel Temizle
İşlemci ve Ekran Kartının Macunlarını Yenile ( Kaliteli Macunlar Kullan )
En Son Olarak Driverları Güncelle
Ayrıca Windows 7 veya 8.1 Kullanıyorsan Direk Windows 10a Geç
bilgisayarın içi temiz ayrıca herhangi bi ısınma problemi olmadan bu sorunu yaşıyorum bilgisayar açılır açılmaz bazen google falan girmeye çalışıyorum donuyor windows 10 kullanıyorum driverler güncel

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk
bilgisayarın içi temiz ayrıca herhangi bi ısınma problemi olmadan bu sorunu yaşıyorum bilgisayar açılır açılmaz bazen google falan girmeye çalışıyorum donuyor windows 10 kullanıyorum driverler güncel
Oyundan Kaynaklı Ozaman Diğer Oyunlarda Sıkıntı Yaşamıyorsundur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ataberk Çekiç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyundan Kaynaklı Ozaman Diğer Oyunlarda Sıkıntı Yaşamıyorsundur.
aynı oyunu oynayan arkadaşlarım böyle bir sorun yaşamıyor ısınma veya darboğaz kaynaklı normal bir fps droptan bahsetmiyorum fps 200 civarından bir anda 10 fpsye düşüyor ve bu sürekli olarak tekrarlanıyor

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Göksel Gündüz
RAM kullanımı ne kadar oyun oynarken? Eğer 8GB sınıra dayandıysa ondan yapıyor olabilir. Arka planda çalışan programlar varsa kapat oyun sırasında.

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk
Senin Bilgisayarın Hemen Isındığı için Oluyor. Senin Yapabileceğin Tek Şey Driverları ve Windowsu Güncelliyeceksin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ataberk Çekiç
RAM kullanımı ne kadar oyun oynarken? Eğer 8GB sınıra dayandıysa ondan yapıyor olabilir. Arka planda çalışan programlar varsa kapat oyun sırasında.
7GB civarında genel olarak ancak ben bütün sistemi ve oyunu ssdye kurup denediğimde sorun yoktu ssdnin yeri yetmediği için sistemi harddiske ssdyede oyunu kurdum ssd almayı düşünüyorum ancak sorunu kesin olarak çözüp çözemeyeceğine emin olmadığımdan dolayı endişeliyim

Top Bottom