- Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI Afterburner açıkken video veya görüntü alıp buraya yüklersen bakarız. Fortnite ayarları fazla yükseltiyorsan VRAM yetmezliği drop yaptırabilir.
MSI Afterburner açıkken video veya görüntü alıp buraya yüklersen bakarız. Fortnite ayarları fazla yükseltiyorsan VRAM yetmezliği drop yaptırabilir.
hayır ben zaten farkındayım olay zaten fps az olması havada değil videoda da anlaşılacağı üzere fps çakılıyor 200 den 100 e düşüyor mesela ve bu havadayken olmuyor sadece ben orayı kaydettiğim için net görünsün diye öyle yoksa ben oyunda yürürken koşarken de fps droplanıyorBilgisayarında ve oyunda sorun yok. Gökyüzüyle karaya ayak bastığındaki FPS aynı olmaz. Gökyüzü boş alan. Bilgisayar yorulmadan yüksek FPS alır orda. Başka oyunlarda da mesela karakterinle bulutlara doğru bak hemen FPS yükselir.
düşmesinde de problem yok ama oyunum salise salise donuyor çevirirken mausu olay işte 100 fps düştü değil bildiğin takılıyor yoksa akıcı olsa sorun yokFPS sabit kalmaz değişkendir. Valorantda da mesela 400den 150ye düşenler var. Yüksek FPS varsa düşüşler böyle oluyor. Ama mesela 30 FPS alsaydın 25'e düşerdi. Durum böyle.
sağ üstte kocaman düşüş gösteriyor onun harici radikal düşüyor fps takılıyor videoya yansımasa bile öyle kullanımlarda bir sıkıntı yok diyorsun ama o fps drop olduğunda gpu kullanımı düşüp çıkıyorVideoda donma kasma görmedim ben
işte benim her 3 4 saniyede bir rahatsız edici şekilde oluyor onu anlatmaya çalışıyorum neyden kaynaklanabilir bu.Öyle şeyler herkeste oluyor. RTX 4090 kullanan bile drop yiyor yani.
oluyor kanka oyunda optimizasyon problemi var senin sistemlik bişey yok bende yeni öğrendimKanka sende de böyle durduk yere çevirirken ekranı 200 den atıyorum 80 e düşüp geri çıkıyor mu böyle ekran kartı kullanımı bi anda düşüp çıkıyo o anda