Neler Yeni

anlaşılamayan fps drop problemi

Drakonn0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onay can alkuş
MSI Afterburner açıkken video veya görüntü alıp buraya yüklersen bakarız. Fortnite ayarları fazla yükseltiyorsan VRAM yetmezliği drop yaptırabilir.
işte buradan ulaşabilirsiniz videoya sağ üstte de göründüğü gibi çakılıyor fps ve bu sadece otobüsten atlarken değil oyun içinde de sürekli oluyor gpu kullanımı düşüyor o sırada takılıyor oyun ve çok sık oluyor

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,813
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Bilgisayarında ve oyunda sorun yok. Gökyüzüyle karaya ayak bastığındaki FPS aynı olmaz. Gökyüzü boş alan. Bilgisayar yorulmadan yüksek FPS alır orda. Başka oyunlarda da mesela karakterinle bulutlara doğru bak hemen FPS yükselir.

Drakonn0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onay can alkuş
Bilgisayarında ve oyunda sorun yok. Gökyüzüyle karaya ayak bastığındaki FPS aynı olmaz. Gökyüzü boş alan. Bilgisayar yorulmadan yüksek FPS alır orda. Başka oyunlarda da mesela karakterinle bulutlara doğru bak hemen FPS yükselir.
hayır ben zaten farkındayım olay zaten fps az olması havada değil videoda da anlaşılacağı üzere fps çakılıyor 200 den 100 e düşüyor mesela ve bu havadayken olmuyor sadece ben orayı kaydettiğim için net görünsün diye öyle yoksa ben oyunda yürürken koşarken de fps droplanıyor

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,813
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
FPS sabit kalmaz değişkendir. Valorantda da mesela 400den 150ye düşenler var. Yüksek FPS varsa düşüşler böyle oluyor. Ama mesela 30 FPS alsaydın 25'e düşerdi. Durum böyle.

Drakonn0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onay can alkuş
FPS sabit kalmaz değişkendir. Valorantda da mesela 400den 150ye düşenler var. Yüksek FPS varsa düşüşler böyle oluyor. Ama mesela 30 FPS alsaydın 25'e düşerdi. Durum böyle.
düşmesinde de problem yok ama oyunum salise salise donuyor çevirirken mausu olay işte 100 fps düştü değil bildiğin takılıyor yoksa akıcı olsa sorun yok

Drakonn0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onay can alkuş
Videoda donma kasma görmedim ben
sağ üstte kocaman düşüş gösteriyor onun harici radikal düşüyor fps takılıyor videoya yansımasa bile öyle kullanımlarda bir sıkıntı yok diyorsun ama o fps drop olduğunda gpu kullanımı düşüp çıkıyor

Drakonn0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onay can alkuş
Öyle şeyler herkeste oluyor. RTX 4090 kullanan bile drop yiyor yani.
işte benim her 3 4 saniyede bir rahatsız edici şekilde oluyor onu anlatmaya çalışıyorum neyden kaynaklanabilir bu.

Umut157

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Baki
Kanka sende de böyle durduk yere çevirirken ekranı 200 den atıyorum 80 e düşüp geri çıkıyor mu böyle ekran kartı kullanımı bi anda düşüp çıkıyo o anda
oluyor kanka oyunda optimizasyon problemi var senin sistemlik bişey yok bende yeni öğrendim

Top Bottom