Ani kapanma

novakin12

80+
Reaksiyon skoru
8
beyler bilgisayar çalışırken birden ekran gidiyor.Klavye ve mouse'un ışıkları sönüyor sinyal yok diyor.Kasa çalışmaya devam ediyor.Son 2 gündür tekrarlıyorda günde 3-4 kere bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

Bios pilini çıkar tekrar tak dene.

psu yetmiyor olabilirmi benim bildiğim ani kapanmalardan biri o dur

600w 80+ PSU
r5 2600
rx580li sistem bence yetiyordur
Post automatically merged:

hiç yapmadım becerebilir miyim
bence yetiyor benim bildiğim ani kapanma psu dan olabiliyor bazen

psu dan olur güç gidiyor vs gibi psu kalitelimi marka ne

beyler bilgisayar çalışırken birden ekran gidiyor.Klavye ve mouse'un ışıkları sönüyor sinyal yok diyor.Kasa çalışmaya devam ediyor.Son 2 gündür tekrarlıyorda günde 3-4 kere bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
Ekran tamamen siyahmı oluyor hocam yoksa gri siyah kahverengi yeşil gibi farklı tek bir renk mi oluyor. Bana ekran kartında bir sıkıntı var gibi geldi

Ekran tamamen siyahmı oluyor hocam yoksa gri siyah kahverengi yeşil gibi farklı tek bir renk mi oluyor. Bana ekran kartında bir sıkıntı var gibi geldi
ekran simsiyah oluyor reis klavyenin mousenin ışıklarıda gidiyor.ama kasa çalışmaya devam fanlar vs dönüyor

PSU dan olur güç gidiyor vs gibi PSU kalitelimi marka ne
hatırlamıyorum reis bakıcam markasına yazarım tekrar

ekran simsiyah oluyor reis klavyenin mousenin ışıklarıda gidiyor.ama kasa çalışmaya devam fanlar vs dönüyor

hatırlamıyorum reis bakıcam markasına yazarım tekrar
RX 570 kartımda benzer sıkıntı yaşadım hocam google da RX 570 tek renk olup kitleniyor yaz baya bi sıkıntı çeken var seninkinide ona benzettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,687
Üyeler
190,950
Son üye
lpatriotl
Geri