Sowly2004 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Eren 24 Mart 2020 #1 Bilgisayar açıkken aniden monitör ve klavye kapanıyor ancak kasa kapanmıyo. Konu ile ilgili hiçbir çözüm bulamadım, lütfen yardımcı olun.
Bilgisayar açıkken aniden monitör ve klavye kapanıyor ancak kasa kapanmıyo. Konu ile ilgili hiçbir çözüm bulamadım, lütfen yardımcı olun.
Z Zaff 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 65 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim Zafer Büyükyavuz 24 Mart 2020 #2 Anakartında sıkıntı olabilir. Hemen güvendiğin bir bilgisayarcıya götür baksınlar. İleride Anakartın yanabilir bile. Benim laptop'um aniden kapanma sorunu oluştuktan 1 ay sonra anakartı yanıp bozulmuştu.
Anakartında sıkıntı olabilir. Hemen güvendiğin bir bilgisayarcıya götür baksınlar. İleride Anakartın yanabilir bile. Benim laptop'um aniden kapanma sorunu oluştuktan 1 ay sonra anakartı yanıp bozulmuştu.
Orochimaru 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Faik Kerem 24 Mart 2020 #3 Ekran kartı ve ramleri dene, bios pilini çıkar bir kaç dakida bekle, güç kaynağını test et bunlardan biri olmalı
Ekran kartı ve ramleri dene, bios pilini çıkar bir kaç dakida bekle, güç kaynağını test et bunlardan biri olmalı
Sowly2004 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Eren 24 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Driverlarla ilgili bir sorun olma ihtimali var mı çünkü bilgisayarı alalı yaklaşık 6 ay oldu.