ANİME ÖNERİ KONUSUDUR

Reaksiyon skoru
105
Geçenlerde animeye başladım naruto yu izledim shippudenle birlikte cok güzeldi animelere olan merakım arttı . re:zero shingeki no kyojin darling in the franxx falan izledim izleyecek anime bulmakta zorlanıyorum anime öneri ve fikirleriniz için yardımcı olurmusunuz :)

Geçenlerde animeye başladım naruto yu izledim shippudenle birlikte cok güzeldi animelere olan merakım arttı . re:zero shingeki no kyojin darling in the franxx falan izledim izleyecek anime bulmakta zorlanıyorum anime öneri ve fikirleriniz için yardımcı olurmusunuz :)
Death note izlemeyen canlı değildir 😦😧 (!)

Death Note, Code Geass, Attack on Titan, Rising of The Shield Hero, One Punch Man ve Ajin Demi-Human(Grafikleri göz kanatabilir ama bence güzel bir anime)

aga siz istediğiniz türü yazın ben söyleyem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kimetsu no Yaiba tavsiye ederim
knk senin anime istediğin konu vardı heralde ben baya yazmıştım o konunun linkini atsana

çizimi kötü gibi göründü bana
2011 olanı izle. Benim favorilerimden 😎

İstersen öneriyim farklı bir şeyler.

Hajime no ippo
devilman crybaby
Vinland saga
fullmetal alchemist brotherhood
jojo
Dr stone
Boku dake ga Inai Machi
Kimetsu no yaiba
Jujutsu Kaisen
Noragami
Haikyuu

Son düzenleme:
Neyi izlemeye karar verdin ? Çok merak ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,920
Üyeler
195,204
Son üye
Azad3435
Geri