Neler Yeni

Anime önerisi (20 karakter)

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
175 bölümün tamamını izleme yani, atlamalı şekilde son kısım ağırlıkta izlesen anlarsın.
hangi kısımları atlamam gerek izleyeceğimi çok sanmıyorum ama bir ara izlersem hangi bölümleri yada sezonları atlayayım

Blue

80+ Silver
En İyi Cevap
8
hangi kısımları atlamam gerek izleyeceğimi çok sanmıyorum ama bir ara izlersem hangi bölümleri yada sezonları atlayayım
İlk tanışma bölümleri geçince savaş var, savaş sonrası biraz atla. İlk 100 bölüm atlayarak dövüşleri tek izle desem yeridir.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
İlk tanışma bölümleri geçince savaş var, savaş sonrası biraz atla. İlk 100 bölüm atlayarak dövüşleri tek izle desem yeridir.
naruto gibi ondada sadece dövüşleri izliyorum konuşma falan kısımları çok sıkıcı oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Blue

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
fairy tail ı insanlar neden sevmiyor yani bir yerden sonra çok kötü oluyor falan diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

naruto nun sanırım tüm dövüşlerini izledim fakat animesine hiç bakmadım
dövüşten ziyade narutonun verdiği haz çok fazladır güzel bir konu ve hikayesi vardır

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
dövüşten ziyade narutonun verdiği haz çok fazladır güzel bir konu ve hikayesi vardır
biliyorum konusunu falan itachi ile sasukenin hikayesi arkadaşlık ilişkileri zaten dövüşlerini izleyerek konusunu çözdüm zaten konusu iyi olduğundan dövüşlerden çıkardığın anlam ve zevk artıyor

Knk https://www.anizm.tv/bakuman-1 3 sezon manga yapma hikeyesi. death note un yapımcısı . death note un çıkma geçmişi gibi aşırı iyidir.
death note un yapımcısından mı izlerim belki o zaman

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
biliyorum konusunu falan itachi ile sasukenin hikayesi arkadaşlık ilişkileri zaten dövüşlerini izleyerek konusunu çözdüm zaten konusu iyi olduğundan dövüşlerden çıkardığın anlam ve zevk artıyor

death note un yapımcısından mı izlerim belki o zaman
ara sinema filmleride çok sadece narutonun babasının kim olduğunu çözene kadar bile heycan içinde 400 bölüm izliyorsun

Bayk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ozan YILMAN
Steins;Gate tek sorun çok kısa sürmesi baya bi sarsıcı hatta anime denilince aklıma ilk gelen dizidir özellikle benim gibi matrix bağımlısı bir varlıksanız kesinlikle izleyin

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,781