kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Tamam knk ya gereksiz tartışmaya gerek yok anime için tartışmaya değmezİşte yetişkin içerikler bunlar
Tamam knk ya gereksiz tartışmaya gerek yok anime için tartışmaya değmezİşte yetişkin içerikler bunlar
Teşekkür ederimBilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Servamp bilmiyorum
sanırım yarın bakarsın beni saracak çok uzun olmayan çokta kısa olmayan konusu güzel aksiyonu iyi olan çokta eski olmayan bir anime önerisi yapar mısın?Bilmiyorum
Servamp bilmiyorum
ilk defa anime izleyeceğim. baş yapıt önerseneUzun zamandır anime izleyip manga okuyorum. Ve tonlarca seri okudum diye bilirim. Nedenini sorarsanız hoşuma gittiği için okuyorum belli nedeni yok. Aklınızda bir anime veya manga hakkında soru var ise sorabilirsiniz. Ama spoiler vermemeye özen gösterin. Öneri istiyor iseniz hangi türden hoşlandığınızini söylemeniz yeterli.
En sevdiğin anime ne?Uzun zamandır anime izleyip manga okuyorum. Ve tonlarca seri okudum diye bilirim. Nedenini sorarsanız hoşuma gittiği için okuyorum belli nedeni yok. Aklınızda bir anime veya manga hakkında soru var ise sorabilirsiniz. Ama spoiler vermemeye özen gösterin. Öneri istiyor iseniz hangi türden hoşlandığınızini söylemeniz yeterli.
Nedensizce nerede yaşadığını merak ettim. Neden acaba.sanırım yarın bakarsın beni saracak çok uzun olmayan çokta kısa olmayan konusu güzel aksiyonu iyi olan çokta eski olmayan bir anime önerisi yapar mısın?
bende bilmiyorum neden acaba alakasızcaEn sevdiğin anime ne?
Nedensizce nerede yaşadığını merak ettim. Neden acaba.
Anime mushishi. Manga one pieceEn sevdiğin anime ne?
Anime mushishi. Manga one pieceEn sevdiğin anime ne?
Mushishi kesinlikle. Her şeyi ile çok çok iyi sıkılmadan izlersin ama bildiğin animeler gibi çok fight yok. Ne tür istediği söylersen daha iyi yardımcı olurumilk defa anime izleyeceğim. baş yapıt önersene
Ttgl. Hem çok uzun değil hemde en iyi mecha serisisanırım yarın bakarsın beni saracak çok uzun olmayan çokta kısa olmayan konusu güzel aksiyonu iyi olan çokta eski olmayan bir anime önerisi yapar mısın?
teşekkür ederim mushisi nasıl bir anime konusu ne?Anime mushishi. Manga one piece
Anime mushishi. Manga one piece
Mushishi kesinlikle. Her şeyi ile çok çok iyi sıkılmadan izlersin ama bildiğin animeler gibi çok fight yok. Ne tür istediği söylersen daha iyi yardımcı olurum
Ttgl. Hem çok uzun değil hemde en iyi mecha serisi
sorduğum soruya bakar mısın acaba?Anime mushishi. Manga one piece
Mushishi kesinlikle. Her şeyi ile çok çok iyi sıkılmadan izlersin ama bildiğin animeler gibi çok fight yok. Ne tür istediği söylersen daha iyi yardımcı olurum
Mushishi ilk kez duydum nasılAnime mushishi. Manga one piece
Mushiler adında varlıklar var. Bu varlıklar ne hayvan nede bitki bazıları insanlara zarar vermez iken bazıları insanları ölüme sürükleyebilir baş kareketlerimiz ginko da bu mushileri görebiliyor insan vücuduna zararlı olanları bulup yok ediyor.teşekkür ederim mushisi nasıl bir anime konusu ne?
Her şeyi ile mükemmel. Alta konusunu yazdımMushishi ilk kez duydum nasıl
Anime önerisi istiyorsan hellsing bakabilirsinTokyo Ghoul izledim sadece 3. Ve 4. sezonu çöp olduğu için animeden soğudum fakat ilk iki sezonu çok sevmiştim öneri yaparsan sevinirim