Neler Yeni

Anime ve Mangalar hakkında soru sorun.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Neyse ben kaçar yarın iş var. Size iyi geceler sorunuz olursa özleden yazarsanız yarın cevap vermeye çalışırım

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Neyse ben kaçar yarın iş var. Size iyi geceler sorunuz olursa özleden yazarsanız yarın cevap vermeye çalışırım
ben bir soru yazmıştım ama bir bakar mısın gitmeden önce diğer soruları yarın sorarım.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
Zaten myanimeliste 4 baya iyi seri. Pişman olmazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet
Bu arada kaç bölüm toplamda ? internetten izleyeceğim için bazı siteler eksik koyabiliyor bileyim

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Şimdi sor. Akşam hem şarjım azdı hemde çok uykum vardı
hocam ben ya çok güzel akıl oyunları olsun ya da çok güzel fightlar dönsün istiyorum
akıl oyunları olarak izlediklerim = code geas-zankyou no terror-no game no life-death note aklıma gelenler bu tarz akıl oyunlarıyla alakalı ama işleyişi de yavaş olmayan bildiğin ne var logh mi önerirsin bana da
fight olarak sayısız anime izledim ama genel olarak ya baştan beri çok güçlü olmasını ya da rage atıp power up almasını daha çok seviyorum ve genelde doğa üstü olursa iyi olur samurai champloo mesela beni bir tık sıkmıştı ona göre bir şey önerebilirsen çok iyi olur

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
hocam ben ya çok güzel akıl oyunları olsun ya da çok güzel fightlar dönsün istiyorum
akıl oyunları olarak izlediklerim = code geas-zankyou no terror-no game no life-death note aklıma gelenler bu tarz akıl oyunlarıyla alakalı ama işleyişi de yavaş olmayan bildiğin ne var logh mi önerirsin bana da
fight olarak sayısız anime izledim ama genel olarak ya baştan beri çok güçlü olmasını ya da rage atıp power up almasını daha çok seviyorum ve genelde doğa üstü olursa iyi olur samurai champloo mesela beni bir tık sıkmıştı ona göre bir şey önerebilirsen çok iyi olur
Fmab izle JoJo doğaüstü güç olarak baya iyi

charlotte servamp one punch man ve tokyo ghoul hakkındaki düşüncelerin neler?
Tokyo ghoul çöp. Diğer 2 anime çerezlik seri

İppo da güzel onada bakabilirsin

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Fmab izle JoJo doğaüstü güç olarak baya iyi

Tokyo ghoul çöp. Diğer 2 anime çerezlik seri

İppo da güzel onada bakabilirsin
diğer iki anime derken tokyo ghoul harici 3 anime var charlotte servamp ve one punch man :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,724
Üyeler
165,410
Son üye
omerfrk34
Top Bottom