Neler Yeni

Anime ve Mangalar hakkında soru sorun.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
Uzun zamandır anime izleyip manga okuyorum. Ve tonlarca seri okudum diye bilirim. Nedenini sorarsanız hoşuma gittiği için okuyorum belli nedeni yok. Aklınızda bir anime veya manga hakkında soru var ise sorabilirsiniz. Ama spoiler vermemeye özen gösterin. Öneri istiyor iseniz hangi türden hoşlandığınızini söylemeniz yeterli.
Hocam 300 kere izledim ama yinede Death note lightin başına ne geldi anlamadım adama noldu?

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Fightlari baya iyi olan bir anime hunter x hunter özellikle bazı sahnelerden baya iyi. Daha hızlı ilerliyen seri izle
bir ara izlerimde o ne zaman olur bilmiyorum ya aklımda çok anime varda başlamak kısmet olmuyor ikidir servampı 2 bölüm izleyip bırakıyorum hunter x hunter var işte senin dediğin animeye bakıcam mangalarım falan var baya varda var :D

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
Ya hırsına yenik düştü diye bilirim. Kafayı yedi demek daha doğru olur
Yok hocam oralar artık ezberimde hani bu öldü ya shinigami oldu diyorlar doğru mu? yani aslında ölmedi falan

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Hocam 300 kere izledim ama yinede Death note lightin başına ne geldi anlamadım adama noldu?
spoiler vermesek mi gerçi yiyeceğim kadar yedim death note ile ilgili spoiler 1 tane yedim sonra bir tane daha sonra geçenlerde yedim izlemek için bir heves vardı söndü gitti :(

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
spoiler vermesek mi gerçi yiyeceğim kadar yedim death note ile ilgili spoiler 1 tane yedim sonra bir tane daha sonra geçenlerde yedim izlemek için bir heves vardı söndü gitti :(
Hocam boşver spoileri izle kesinlikle

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Yok hocam oralar artık ezberimde hani bu öldü ya shinigami oldu diyorlar doğru mu? yani aslında ölmedi falan
O biraz teori animesi biraz fanservice oldu manga okursan daha iyi anlarsın

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
:D animesini izliyordum arkadaşım mangasını verince onu okudum yani şuan tam olarak nerdeyim bilmiyorum izlersem baştan başlıycam bu arada L's Theme müziği favorim anime serilerinde :)
ben light fanıyım ya :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D animesini izliyordum arkadaşım mangasını verince onu okudum yani şuan tam olarak nerdeyim bilmiyorum izlersem baştan başlıycam bu arada L's Theme müziği favorim anime serilerinde :)
death note sevilmez mi ya

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Öyle akıl oyunlarıni seviyor ise logh animesini izle. Yang denilen general var baya kaliteli karekter
@Mechanist emin ol Logh izledikten sonra light veya L sizin için pek bir şey ifade etmez

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
ben light fanıyım ya :)
:D ben ikisinide tutmuyorum ben Ryuk fanıyım iki tarafıda tutmuyorum sadece izliyorum ama müzik olarak L's Theme daha iyi :)

Öyle akıl oyunlarıni seviyor ise logh animesini izle. Yang denilen general var baya kaliteli karekter
bitmiyor anime önerileri çok saol baya seçeneğim oldu sayende

@Mechanist emin ol Logh izledikten sonra light veya L sizin için pek bir şey ifade etmez
büyük konuştun he :D

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
:D ben ikisinide tutmuyorum ben Ryuk fanıyım iki tarafıda tutmuyorum sadece izliyorum ama müzik olarak L's Theme daha iyi :)

bitmiyor anime önerileri çok saol baya seçeneğim oldu sayende
Valla ben ne olursa olsun Light tutuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,762
Üyeler