Neler Yeni

Anime ve Mangalar hakkında soru sorun.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Biraz kötü anlatım ama izle. Seni en çok güldüren animelerden biri olacağının garantisini veririm
bir bakıcam :) ya bende bir sorun var animeyi çok sevsemde devamını getiremiyorum başına oturamıyorum nedense süikast sınıfı hariç onu 2 günde üst üste izleyerek bitirdim onun dışında nedense izleyesim gelmiyor beğensemde ilgimi çeksede.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
bir bakıcam :) ya bende bir sorun var animeyi çok sevsemde devamını getiremiyorum başına oturamıyorum nedense süikast sınıfı hariç onu 2 günde üst üste izleyerek bitirdim onun dışında nedense izleyesim gelmiyor beğensemde ilgimi çeksede.
Seriden seriye değişiyor. Bazı animelerin atmosferine alışamiyor olabilirsin

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Uzun zamandır anime izleyip manga okuyorum. Ve tonlarca seri okudum diye bilirim. Nedenini sorarsanız hoşuma gittiği için okuyorum belli nedeni yok. Aklınızda bir anime veya manga hakkında soru var ise sorabilirsiniz. Ama spoiler vermemeye özen gösterin. Öneri istiyor iseniz hangi türden hoşlandığınızini söylemeniz yeterli.
Attack on titan gibi bol savaşlı başa baş dövüşlü bildiğin anime var mı?Ben o tür animeleri çok severim.

• Beğen

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
  • Beğen

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Attack on titan gibi bol savaşlı başa baş dövüşlü bildiğin anime var mı?Ben o tür animeleri çok severim.
Vinland saga, JoJo, fate serisi, ttgl, Samurai Champloo
Mesaj otomatik birleştirildi:

fark etmez
uzunda olabilir
yeterki sürdürebilir olsun
Hunter x hunter veya fmab deri zaten en iyi anime sıralamasında fmab 1 hunter x hunter 3
Nit: hunter x hunter 2011 olanı izlr

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Fate ilk başlarda Sıka bilir ama daha sonradan açılıyor. Vinland saga biraz daha sert ve kareketer gelmişiminin iyi olduğu anime. Ttgl de öyle sayılır, JoJo nün konusu biraz daha ilgi çekici, samurai champloo aradığınız seri diye düşünüyorum

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Hunter x hunter veya fmab deri zaten en iyi anime sıralamasında fmab 1 hunter x hunter 3
pekala önerdiğiniz anime sitesi nedir?
bir ton site var hepsinde reklam kaynıyor

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın

fmab bir ara izliyordum fakat dediğim olay oldu devam edemedim oturamadım başına hunter x huntera da bir başlamak istiyorum ama sarar mı bilmiyorum :/

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
fmab bir ara izliyordum fakat dediğim olay oldu devam edemedim oturamadım başına hunter x huntera da bir başlamak istiyorum ama sarar mı bilmiyorum :/
Fightlari baya iyi olan bir anime hunter x hunter özellikle bazı sahnelerden baya iyi. Daha hızlı ilerliyen seri izle

Top Bottom