animelerin de kendi içinde farklı türleri var diğer türlerden ayıran şey ise farklı karakter işlenişi hikayenin işlenişi olay anlatımı ve karakter tipleri ama mutlaka anime izlemeni öneririmAnime hakkında bilgi verirmisiniz?Nasıl bir şey? Diğer türlerden ayıran noktalar vs...
Şahsen ben hiç sevmem ama izleyene de saygı duyarımAnime hakkında bilgi verirmisiniz?Nasıl bir şey? Diğer türlerden ayıran noktalar vs...
ve anime izlenmeye değerAnime hakkında bilgi verirmisiniz?Nasıl bir şey? Diğer türlerden ayıran noktalar vs...
ironikçizgi film
Şaka yapıyorum.Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden hoşuna gitmedi?
Tsubasa izlerim Bakugan, Ben 10 başka gelmiyor aklıma.Anime hakkında bilgi verirmisiniz?Nasıl bir şey? Diğer türlerden ayıran noktalar vs...
Açıkçası animasyonlar filan çok itici geldi, bizim arkadaşlar çok izliyor da oradan biraz bakmıştım.Teşekkürler.
Neden hoşuna gitmedi?
Çok küçükken anime sayılır mı bilmiyorum ama çok bakugan izlerdim.Teşekkürler.
Neden hoşuna gitmedi?
ozaman rick and morty de mi animeCizgi Filmin çocuklar için olmayanı.
bakugan çocuk animesi ama kim izlemedi kiAçıkçası animasyonlar filan çok itici geldi, bizim arkadaşlar çok izliyor da oradan biraz bakmıştım.
Çok küçükken anime sayılır mı bilmiyorum ama çok bakugan izlerdim.
"Nekfiliş" dizilerinin işlediği iğrenç temayı işlemiyorsa o anime izlenir bu yüzden çok anime izlerimAnime hakkında bilgi verirmisiniz?Nasıl bir şey? Diğer türlerden ayıran noktalar vs...