Animeler izlenir mi?

"Nekfiliş" dizilerinin işlediği iğrenç temayı işlemiyorsa o anime izlenir bu yüzden çok anime izlerim

Ha birde anime kızları çohh güzel 🥰
Genelde kaliteli ve önerilen dizileri izliyorum.Animeler kaç dk sürüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha birde anime izleyeceğiniz zaman konuya ek olarak çizimlere de bakmanızı önerrim şahsen çi,zimi kötü olan anmeleri izleyemiyorum
Anime'ye başlarsam önerebileceğin animeler nelerdir?Yada öyle bir liste var mı?

Genelde kaliteli ve önerilen dizileri izliyorum.Animeler kaç dk sürüyor.

Anime'ye başlarsam önerebileceğin animeler nelerdir?Yada öyle bir liste var mı?
bi bölüm 20 dakika sürüyor ve bunny girl senpai öneririm (ismine aldırma) ve deamon slayer öneririm

Çizgi film ama değil.
Yani aslında çizgi film, ama bazıları +13. +18 olanları falan da var.
Daha uzun, daha karışık.
Çizgi filmleri hikaye gibi, animeleri roman gibi düşün. Konu olarak.

ve anime izlenmeye değer

ironik
Çizgi film değil mi kanka? Çizgi film deyince insanın aklına çocuklar için olan çizgi filmler geliyor ama yetişkin çizgi filmleri de var.

Çizgi film, iki boyutlu illüstrasyon görsel sanatının bir formudur. Çizgi film tanımı zaman içerisinde değişse de, modern kullanımı "gerçekçi olmayan veya yarı gerçek çizim veya karikatür" şeklindedir. Bu sanatı icra eden kimseye karikatürist denir.

Çizgi film değil mi kanka? Çizgi film deyince insanın aklına çocuklar için olan çizgi filmler geliyor ama yetişkin çizgi filmleri de var.

Çizgi film, iki boyutlu illüstrasyon görsel sanatının bir formudur. Çizgi film tanımı zaman içerisinde değişse de, modern kullanımı "gerçekçi olmayan veya yarı gerçek çizim veya karikatür" şeklindedir. Bu sanatı icra eden kimseye karikatürist denir.
evet anime bir çizgi film türüdür bana göre

Benim animelerde en sevdiğim şeyler.
1.Evrenleri diziler ve filmlerden çok daha kaliteli zaten bir sınırı yok çizim olduğu için istediği evreni yapabiliyorsun. Teknoloji yetmiyor gibi bir dert yok.
2. Tabi bu shonen animeler için geçerli ama zaten en popüler anime türü. Her şey abartıdır tepkiler,yemek,karakterin salaklığı zekiliği her şeyin abartı olması çok güzel.

Benim animelerde en sevdiğim şeyler.
1.Evrenleri diziler ve filmlerden çok daha kaliteli zaten bir sınırı yok çizim olduğu için istediği evreni yapabiliyorsun. Teknoloji yetmiyor gibi bir dert yok.
2. Tabi bu shonen animeler için geçerli ama zaten en popüler anime türü. Her şey abartıdır tepkiler,yemek,karakterin salaklığı zekiliği her şeyin abartı olması çok güzel.
Sınır olayı filmlerde de bitti diye biliyorum ufacık odalarda her şey yapılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,409
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri