Neler Yeni

Anime izleyen arkadaşı kendine getirme

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,673
İsim
efe araci

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
PichHasso
sürekli ona çizgi film izlenir mi de bırakır animeye çizgi film diyince genelde çıldırıyorlar

K1dot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Umut

Clayz

80+ Silver
bende de var oyle bır arkadas ıkıde bır nami gercek hayatta olucaktı uffff su anımelerdekı skıller gercekte olcaktı uff ben su anıme olurdum kesın cart curt ensesıne sapalagı bır koyucam ayılamıcak tamam ızle de her dk aynı seylerı soyluyo 01 etkısınde kalan dızolar daha az gıcık :D

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
valla hocam benim manitada flört ederken senin yüzüne oturup seni boğacam diyordu valla çok ilginç olaylar
DXD animesi dediğim gibi ecchi fazla açık bir anime seni dönüştürmek istediği bacımız budur:
Alıntıyı görüntüle
Hocam ilginç olaydan öte gibi birazcık sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar merhabalar anime izleyicisi bir arkadaşım var her zaman animeler ile ilgili konuşuyor reelsler vs atıyor bana her zaman diyor ki ağa dilek hakkım olsa seni riyas yaparım diyor riyas kim arkadaşlar tanımam etmem biri akıl versin fabrika ayarlarına nasıl çevirecem bu çocuğu
Hocam best taktik sende ona araba editi vs. At izlemezse sende onun attığı animeleri izleme izlersede yavaş yavaş düzelir diye umuyorum düzelmezse şase podyede işlem vardır dahada düzen tutmaz

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,673
İsim
efe araci
bende de var oyle bır arkadas ıkıde bır nami gercek hayatta olucaktı uffff su anımelerdekı skıller gercekte olcaktı uff ben su anıme olurdum kesın cart curt ensesıne sapalagı bır koyucam ayılamıcak tamam ızle de her dk aynı seylerı soyluyo 01 etkısınde kalan dızolar daha az gıcık :D
vallahi bende evde za warudo diyerek geziyorum bir tık bağımlılık yapıyor ama nami de gerçek olsa fena olmazdı o.O2

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Oğuzhan
he işte dxd hentai gibi bir anime , anime kızları var yarı çıplak kilotları falan gözüküyor memeler kocaman garip bir kafa qklglşwqşlgkqwewq
Mesaj otomatik birleştirildi:

büyük ihtimal flört ediyor işte kızlar genelde yapar ya seni çok pis dövücem gibi buda seni anime kızına dönüştürmeye çalışıyor sende de bende seni mcqueen yapacam kaçowww falan.
Hocam baya detaylı anlattın

Clayz

80+ Silver

Ekler

• Screenshot_279.png
    Screenshot_279.png
    316.6 KB · Hit: 5

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,673
İsim
efe araci

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,684
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
valla hocam benim manitada flört ederken senin yüzüne oturup seni boğacam diyordu valla çok ilginç olaylar
DXD animesi dediğim gibi ecchi fazla açık bir anime seni dönüştürmek istediği bacımız budur:
Alıntıyı görüntüle
Böyle anime olduda bizmi izlemedik? Dxdd mı ney? tamda şey sitesi gibi adını sölemiyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,236
Üyeler
172,804
Son üye
ozgurdb
Top Bottom