Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,923
kac yasindasohbeti güzel iyi biri (fantezilerini saymaz isek)
kac yasindasohbeti güzel iyi biri (fantezilerini saymaz isek)
ha normal o zaman 3-4 yıla olgunlaşır.
Hocam ilginç olaydan öte gibi birazcık sankivalla hocam benim manitada flört ederken senin yüzüne oturup seni boğacam diyordu valla çok ilginç olaylar
DXD animesi dediğim gibi ecchi fazla açık bir anime seni dönüştürmek istediği bacımız budur:
Alıntıyı görüntüle
Hocam best taktik sende ona araba editi vs. At izlemezse sende onun attığı animeleri izleme izlersede yavaş yavaş düzelir diye umuyorum düzelmezse şase podyede işlem vardır dahada düzen tutmazarkadaşlar merhabalar anime izleyicisi bir arkadaşım var her zaman animeler ile ilgili konuşuyor reelsler vs atıyor bana her zaman diyor ki ağa dilek hakkım olsa seni riyas yaparım diyor riyas kim arkadaşlar tanımam etmem biri akıl versin fabrika ayarlarına nasıl çevirecem bu çocuğu
vallahi bende evde za warudo diyerek geziyorum bir tık bağımlılık yapıyor ama nami de gerçek olsa fena olmazdıbende de var oyle bır arkadas ıkıde bır nami gercek hayatta olucaktı uffff su anımelerdekı skıller gercekte olcaktı uff ben su anıme olurdum kesın cart curt ensesıne sapalagı bır koyucam ayılamıcak tamam ızle de her dk aynı seylerı soyluyo 01 etkısınde kalan dızolar daha az gıcık![]()
Hocam baya detaylı anlattınhe işte dxd hentai gibi bir anime , anime kızları var yarı çıplak kilotları falan gözüküyor memeler kocaman garip bir kafa qklglşwqşlgkqwewq
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
büyük ihtimal flört ediyor işte kızlar genelde yapar ya seni çok pis dövücem gibi buda seni anime kızına dönüştürmeye çalışıyor sende de bende seni mcqueen yapacam kaçowww falan.
vallahi bende evde za warudo diyerek geziyorum bir tık bağımlılık yapıyor ama nami de gerçek olsa fena olmazdı![]()
Hocam baya detaylı anlattın
Böyle anime olduda bizmi izlemedik? Dxdd mı ney? tamda şey sitesi gibi adını sölemiyimvalla hocam benim manitada flört ederken senin yüzüne oturup seni boğacam diyordu valla çok ilginç olaylar
DXD animesi dediğim gibi ecchi fazla açık bir anime seni dönüştürmek istediği bacımız budur:
Alıntıyı görüntüle