Neler Yeni

Anında vasıfsız eleman girile bilecek işler

Reaksiyon skoru
6
şu an aktif olarak bir işte çalışıyorum ama sıkıcı baya. askeri ücretli bir iş lazım elemana çok ihtiyaç duyan vasıfsız işler nelerdir?

Şehrine göre değişebilir

Askeri değil, "asgari ücret" diye yazılır :)

İşkur'dan öncelikle arama yap, bir iş denk gelirse daha kolay süreç olur. Marketlerde kasiyerlik, hammallık gibi işler uzun vadede ve adamın olduğunda ancak iyi olabilir, aksi halde iç açıcı değillerdir.

Kendin yaşadığın yere göre veya olanaklarına göre kendi işini kurabilme kabiliyetine göre değişik işlerde çalışabilirsin ama iyice düşünmelisin. Kendi işinin patronu olabileceğin bir iş sana göre yok mu? İlk önce bunu düşün sonra vasıfsız angarya işleri düşün...

burger king gibi yerler sürekli eleman arıyorlar zaten

ileri vadede yapılabilecek işlere şimdiden girmen daha iyi olur.Örneğin garsonluk desek maksimum çıkacağın mertebe şef garson olur.Diğer durumda sanayide yada kuaförde bir çırak uzun vadede hem meslek sahibi hem de güzel gelir sağlayan birisi olursun.İlerleyen 10 yıl gibi bir süreçte el zanaatkarlarına çok ihtiyaç olacak.Keşke fırsatım olsaydı sanayici olsaydım diyorum sevdiğim işlerden birisi olurdu.iyi bir düşün derim dostum sana

işkur'u ve kariyer kapısı'nı darla sürekli çıkar bir şeyler

şu an aktif olarak bir işte çalışıyorum ama sıkıcı baya. askeri ücretli bir iş lazım elemana çok ihtiyaç duyan vasıfsız işler nelerdir?
özellikle yazın yemek sektörü çok fazla işçi alımı yapıyor özellikle de turistik yerlerde 24 saate iş programından bakarsan daha kolay bulursun.

işkur'u ve kariyer kapısı'nı darla sürekli çıkar bir şeyler
hocam ilanlara bakıyorum en basit işte bile almıyorlar en saçma olanı ise adaylarda var yani başvuru yapanlardan sadece 1 kişi alınıyor şu anki işimden memnun değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Askeri değil, "asgari ücret" diye yazılır :)

İşkur'dan öncelikle arama yap, bir iş denk gelirse daha kolay süreç olur. Marketlerde kasiyerlik, hammallık gibi işler uzun vadede ve adamın olduğunda ancak iyi olabilir, aksi halde iç açıcı değillerdir.

Kendin yaşadığın yere göre veya olanaklarına göre kendi işini kurabilme kabiliyetine göre değişik işlerde çalışabilirsin ama iyice düşünmelisin. Kendi işinin patronu olabileceğin bir iş sana göre yok mu? İlk önce bunu düşün sonra vasıfsız angarya işleri düşün...
kusura bakmayın yanlış yazmışım

hocam istanbulun Avrupa yakasında oturuyorum fabrika her zaman aklımda ama oturduğum yerde fabrikalar çok uzak başka bir öneriniz varmı?

Fabrika dışında esnaf yanına girersen asgari ücret altı, sigortasız, çalışma saati fazla olan bir ortam bulursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,164
Üyeler
173,469
Son üye
Daimoonster
Geri