Neler Yeni

Çözüldü✓ ankara şubesi sıra durumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Abdulllah Şenyiğit
öncelikle selamlar. adaşım olan abimin elime sağlık çok güzel bir F/P sistem hazırlamış. ancak maalesef stoğuna yetişemedim . en yakın itopya şubesi ankarada oraya da en erken saat 7de varabiliyorum otobüs yoluyla ancak sıranın fazlalığı riskini göze alamıyorum. orda olan arkaşlarım varsa sıra durumu nedir bilgi verebilir mi ? teşekkürler

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yazık valla knka 7 de mi gidiyorsun oraya Allah yardımcın olsun

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,774
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
öncelikle selamlar. adaşım olan abimin elime sağlık çok güzel bir F/P sistem hazırlamış. ancak maalesef stoğuna yetişemedim . en yakın itopya şubesi ankarada oraya da en erken saat 7de varabiliyorum otobüs yoluyla ancak sıranın fazlalığı riskini göze alamıyorum. orda olan arkaşlarım varsa sıra durumu nedir bilgi verebilir mi ? teşekkürler
7de orada olursan alabilirsin bence

Ctrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Uğur
Yarın o saatlerde kimse olmaz ayriyetten yarın Pazar çoğu kişi öğlene kadar yatıyor üstüne hava çok soğuk rahat yetişirsin

suat_tvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerem-aksoy
Oranın kendi insanı kalkıp da saat 7 de gitmez oraya diğer gelenler de senin gibi başka yerlerden gelenlerdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Efe İsmail
Peki aynı durum İstanbul Beylikdüzü içinde geçerlimidir brom 1 saat öncesine kadar Edirne'den sabah kalkıp gidesim vardı da soguk diye vazgeçtim
Yarın o saatlerde kimse olmaz ayriyetten yarın Pazar çoğu kişi öğlene kadar yatıyor üstüne hava çok soğuk rahat yetişirsin

Ctrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Uğur
Peki aynı durum İstanbul Beylikdüzü içinde geçerlimidir brom 1 saat öncesine kadar Edirne'den sabah kalkıp gidesim vardı da soguk diye vazgeçtim
Ankara'da yaşadığım için biliyorum az çok ama sonuçta nerede olursa olsun Sabah 7de buz gibi havada çoğu kişi gitmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,869
Üyeler
167,898
Son üye
lordofhorses12
Top Bottom