Çözüldü✓ ankara şubesi sıra durumu

Reaksiyon skoru
5
öncelikle selamlar. adaşım olan abimin elime sağlık çok güzel bir F/P sistem hazırlamış. ancak maalesef stoğuna yetişemedim . en yakın itopya şubesi ankarada oraya da en erken saat 7de varabiliyorum otobüs yoluyla ancak sıranın fazlalığı riskini göze alamıyorum. orda olan arkaşlarım varsa sıra durumu nedir bilgi verebilir mi ? teşekkürler

Yazık valla knka 7 de mi gidiyorsun oraya Allah yardımcın olsun

öncelikle selamlar. adaşım olan abimin elime sağlık çok güzel bir F/P sistem hazırlamış. ancak maalesef stoğuna yetişemedim . en yakın itopya şubesi ankarada oraya da en erken saat 7de varabiliyorum otobüs yoluyla ancak sıranın fazlalığı riskini göze alamıyorum. orda olan arkaşlarım varsa sıra durumu nedir bilgi verebilir mi ? teşekkürler
7de orada olursan alabilirsin bence

Oranın kendi insanı kalkıp da saat 7 de gitmez oraya diğer gelenler de senin gibi başka yerlerden gelenlerdir

Peki aynı durum İstanbul Beylikdüzü içinde geçerlimidir brom 1 saat öncesine kadar Edirne'den sabah kalkıp gidesim vardı da soguk diye vazgeçtim
Yarın o saatlerde kimse olmaz ayriyetten yarın Pazar çoğu kişi öğlene kadar yatıyor üstüne hava çok soğuk rahat yetişirsin

Peki aynı durum İstanbul Beylikdüzü içinde geçerlimidir brom 1 saat öncesine kadar Edirne'den sabah kalkıp gidesim vardı da soguk diye vazgeçtim
Ankara'da yaşadığım için biliyorum az çok ama sonuçta nerede olursa olsun Sabah 7de buz gibi havada çoğu kişi gitmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,202
Üyeler
197,397
Son üye
toxicwimm
Geri