KaganKK06
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 7,465
www.instagram.com
www.instagram.com
Evet hocam yapacak bir şey yok. 2023'de büyük ihtimal kaybedecekler artık çoğu kişi siyasi kararını değiştiriyor. Muhalefet de çok güven vermiyor onlarda oy peşinde yangın olmasına rağmen hala eleştirmeye devam ediyorlar. Muhalefet için eleştirmek bir parça olmuş.Maalesef bazı kişiler taht sevdasından oy peşinde olduğundan olacak bir şey yok olan bize oluyor tınlarında değil olaylar
2023 te kaybedecekler bencede ama yaşayamadığımız hayatı getiremeyecekler.Artık Eski Türkiyenin olamayacağını düşünüyorum ülkeyi seçime kadar daha da kötü yapacaklar.Daha iyi bir hal alamayacağız gibi duruyor ama İnşallah yanılırımEvet hocam yapacak bir şey yok. 2023'de büyük ihtimal kaybedecekler artık çoğu kişi siyasi kararını değiştiriyor. Muhalefet de çok güven vermiyor onlarda oy peşinde yangın olmasına rağmen hala eleştirmeye devam ediyorlar. Muhalefet için eleştirmek bir parça olmuş.
Senin ppdeki adam bu ülkeyi 3 yılda düze çıkarır. Alınan vergilerle 3 tane Almanya inşa eder.2023 te kaybedecekler bencede ama yaşayamadığımız hayatı getiremeyecekler.Artık Eski Türkiyenin olamayacağını düşünüyorum ülkeyi seçime kadar daha da kötü yapacaklar.Daha iyi bir hal alamayacağız gibi duruyor ama İnşallah yanılırım
Dediğiniz gibi yapar hocam ama Bay kemal onu kukla olarak kullanmaz umarım.Senin ppdeki adam bu ülkeyi 3 yılda düze çıkarır. Alınan vergilerle 3 tane Almanya inşa eder.
Çaylarrrr
Ben malum kişi hariç herkese güveniyorum. Fark etmez artık.Sadece ppmdeki adam gibi adama güveniyorum ama artık hiç bir şeye inanamıyorum
mental çöküntü