Ankarada yaşayan arkadaşlarım bakabilirmi

Hocam böyle metroyla gidip geleceğim nereler var metroye binince söğütözünde oluyum aynı metroyla eve gidiyim
Buradaki lacivert hattaki yerlerin hepsine gidersin Söğütözünde Ankaray da varmış ancak onu hiç kullanmadığım için bilmiyorum
31459.jpg

Dikimevi taraflarında dairelere bakabilirsin. Ankaraya binip kızılayda metro aktarma yaparak söğütözüne kolayca ulaşabilirsin.

Hocam söğütözünde
İkisi aynı yerde oluyor. O yüzden değişen bir şey yok. Balgat köyünün arazileri hepsi. Dikmen'den ucuz bir ev bulup, Sokullu dolmuşu ile Demokrat Parti'nin önünde inip karşıya geçmeniz yeterli. Bu, en mantıklı yöntem çünkü tek bir araçla gidiyorsunuz + Sokullu'da vs. eski ve daha düşük kiralı evler hâlâ var (biraz az eskisine göre ama hâlâ var).

Metroya yakın evlere bak, sahibinden üzerinden kelime ile filtreleyip metro ibaresi olan evlere bak. Uzak durman gereken yerler, Demetevler, Karşıyaka,Mamak,Sincan

Metroya yakın evlere bak, sahibinden üzerinden kelime ile filtreleyip metro ibaresi olan evlere bak. Uzak durman gereken yerler, Demetevler, Karşıyaka,Mamak,Sincan
Hocam yukarıda arkadaş metro güzergahını atmış örnek veriyorum eryamandan m3 metrosuna binersem beni söğütözüne götürürmü dönüştede m2 ile eryamana dönermiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradaki lacivert hattaki yerlerin hepsine gidersin Söğütözünde Ankaray da varmış ancak onu hiç kullanmadığım için bilmiyorum
Alıntıyı görüntüle
örnek veriyorum eryamandan m3 metrosuna binersem beni söğütözüne götürürmü dönüştede m2 ile eryamana dönermiyim

Arkadaşlar ankarada işe başlayacam şehir dışından geliyorum. İş yeri çankayada kiralık evler çankayada fazla bende ilçelere bakıyorum çankayaya tek otobüsle gideceğim yakın ilçeleri neler yardımcı olurmusunuz
gideceğiniz yer çayyolu ümitköy tarafı ise etimesgut sincan taraflarına bakın.
diğer kısımlar için mamak keçiören ve yenimahalle taraflarına bakabilirsiniz

Geri