Ankaralı arkadaşlar yardım.

Cristo20

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Arkadaşlar merhaba mayıs ayında kız arkadaşımla birlikte Ankara'ya geleceğim, ATO - Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde bir etkinliğe katılacağız kalacak yer önerisi yapabilir misiniz çevresinde otel fiyatlarına baktım geceliği 7-8 binden başlıyor bana aşırı pahalı geldi.

Gerçekten aşırı pahalı, fiyatlar konusunda maliyeye şikayet edin. Böyle saçma fiyatlar olmaz.

Öğretmenevlerine bi bakın hocam, küçük pansiyon, otel falan da çok var fiyata göre falan ararsanız bulursunuz bence. Ulustan tutmayın oteli :)

Öğretmenevlerine bi bakın hocam, küçük pansiyon, otel falan da çok var fiyata göre falan ararsanız bulursunuz bence. Ulustan tutmayın oteli :)
adalet bakanlığı personeliyim hocam onun da misafirhanesi var ama kız arkadaşımla gideceğim için kurum misafirhaneleri sıkıntı çıkartabilir diye düşünüyorum.

adalet bakanlığı personeliyim hocam onun da misafirhanesi var ama kız arkadaşımla gideceğim için kurum misafirhaneleri sıkıntı çıkartabilir diye düşünüyorum.
Ha evet o açıdan düşünmemiştim hocam pardon. Benim bildiğim özel bir yer yok maalesef.

Geri