Neler Yeni

Ankaralı arkadaşlar yardım.

Cristo20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Arkadaşlar merhaba mayıs ayında kız arkadaşımla birlikte Ankara'ya geleceğim, ATO - Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde bir etkinliğe katılacağız kalacak yer önerisi yapabilir misiniz çevresinde otel fiyatlarına baktım geceliği 7-8 binden başlıyor bana aşırı pahalı geldi.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Onur
Gerçekten aşırı pahalı, fiyatlar konusunda maliyeye şikayet edin. Böyle saçma fiyatlar olmaz.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,572
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Öğretmenevlerine bi bakın hocam, küçük pansiyon, otel falan da çok var fiyata göre falan ararsanız bulursunuz bence. Ulustan tutmayın oteli :)

Cristo20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öğretmenevlerine bi bakın hocam, küçük pansiyon, otel falan da çok var fiyata göre falan ararsanız bulursunuz bence. Ulustan tutmayın oteli :)
adalet bakanlığı personeliyim hocam onun da misafirhanesi var ama kız arkadaşımla gideceğim için kurum misafirhaneleri sıkıntı çıkartabilir diye düşünüyorum.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,572
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
adalet bakanlığı personeliyim hocam onun da misafirhanesi var ama kız arkadaşımla gideceğim için kurum misafirhaneleri sıkıntı çıkartabilir diye düşünüyorum.
Ha evet o açıdan düşünmemiştim hocam pardon. Benim bildiğim özel bir yer yok maalesef.

Top Bottom