❌İndirim Bitti! Anker 0.9 m C to C (iki ucuda da tpype C) örgülü kablo 169 TL

cgokhans

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Edit:küfür eder gibi şimdi de 169 TL ye düşürmüşler arkadaşlar.
Anker 0.9 m C to C (iki ucuda da tpype C) örgülü kablo 219 TL. Ulen ben bunu kupon mupon ile 260 a zor almıştım. Güzel marka güzel kablo ihtiyacı olana tavsiye edilir.
https://app.hb.biz/WjwlhM0lFOFy
Screenshot_2025-03-23-10-15-50-087_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Son düzenleme:
Kaç amper acaba?

3 sanırım

s23 hızlı şarj için 5 amper gerekiyor kablo önerisi olan var mı?

Kaç amper acaba?

3 sanırım

s23 hızlı şarj için 5 amper gerekiyor kablo önerisi olan var mı?
s25 bile 25watt ile şarj oluyor. kutudan çıkan kabloyu ve ankerin 45w şarj aletini kullanıyorum süper hızlı şarj yazıyor

s25 bile 25watt ile şarj oluyor. kutudan çıkan kabloyu ve ankerin 45w şarj aletini kullanıyorum süper hızlı şarj yazıyor
Hocam 45watt ama voltaj değeri kaç?

S23 5 volt 5 amper şeklinde hızlı şarj oluyor

Bu kablo 3 amper taşıyabiliyormuş en fazla

Onun yerine bunu alın. Aşırı kaliteli, 1.5 m ve 100w. 264 TL.

Reis neden type c to c kablolar paylaşıyorsunuz? Hadi bir ucunu şarj olacak alete bağladık diğer ucunu nereye bağlayacağız ben çözemedim. Bugün anker soundcore motion boom plus ses bombası aldım kutunun içinden c to c kablo çıktı adaptör yok bu kabloyu nereye bağlayıp şarj edeceğim diye düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Reis neden type c to c kablolar paylaşıyorsunuz? Hadi bir ucunu şarj olacak alete bağladık diğer ucunu nereye bağlayacağız ben çözemedim. Bugün anker soundcore motion boom plus ses bombası aldım kutunun içinden c to c kablo çıktı adaptör yok bu kabloyu nereye bağlayıp şarj edeceğim diye düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Yani buna ne denir bilemedim şimdi. Type c şarj cihazı almaya ne dersin? Yeni çıkan şarj aygıtlarının ağırlıklı çoğunluğu type c zaten. Ha o da olmadı dersen type a to type c adaptör var.

Çok daha ucuzu var da iyilerinden birisi bu:

Şarj adaptörü olarak da bunu öneririm:

Son düzenleme:
Fiyatı 169 a çekmişler arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,036
Üyeler
173,594
Son üye