Neler Yeni

🔥İndirim Anker 2K 360° Gece Görüşlü IP Kamera 🔥😱794 TL ( DİP FİYAT)

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
@nowdead88 sen kullanıyorsun sanırım bir yardımcı ol istersen.
@MamiKK fakat şahsi görüşüm 360derece yatay 70 derece dikey dönebiliyor ve hareket algılayabiliyor görüş açısı konusunda sıkıntı çekeceğini sanmam.
Kankam yorumlara baktımda istediğim gibi örnek bulamadım o yüzden kararsız kaldım

nowdead88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
kerem koçar
Görüş açısı nasıl acaba ya
@nowdead88 sen kullanıyorsun sanırım bir yardımcı ol istersen.
@MamiKK fakat şahsi görüşüm 360derece yatay 70 derece dikey dönebiliyor ve hareket algılayabiliyor görüş açısı konusunda sıkıntı çekeceğini sanmam.
Arkadaşın dediği gibi tam olarak sağa doğru 360 derece dönmüyor belirli bi derece sağa doğru dönünce sınıra geliyor ama aynı şekilde sola da öyle döndüğü için sıkıntı değil yukarı aşşağı olarakda kamerayı yere koyduğunda tam dik olarak yukarıyı görmüyor (tam derece bakmadım kendime göre anlattım umarım anlamışsınızdır)

Son düzenleme:

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Yakup Bolat
Bu cihaz açık alanda iş görür mü ? Görmez ise dışarısıo için kamera önerisi olan var mı ?
Normalde kapalı alan kamerası fakat diş mekanda da muhafaza edecek bir şapka vs yaparsan yağmurdan vs koruycak iş görebilir.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Şimdi baktım görüş açısı 100° yazıyor . Gayet yeterli.
Valla temudakide öyle 200 lira vergisiz kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşın dediği gibi tam olarak sağa doğru 360 derece dönmüyor belirli bi derece sağa doğru dönünce sınıra geliyor ama aynı şekilde sola da öyle döndüğü için sıkıntı değil yukarı aşşağı olarakda kamerayı yere koyduğunda tam sik olarak yukarıyı görmüyor (tam derece bakmadım kendime göre anlattım umarım anlamışsınızdır)
Anladım kral eyw

nowdead88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
kerem koçar
Bu cihaz açık alanda iş görür mü ? Görmez ise dışarısıo için kamera önerisi olan var mı ?
Bu model açık alandı ıslanırsa falan sorun çıkarabilşr sanırım bu iç mekan yada ev kamerası olarak geçiyor aynı markanın şarzlı kablosuz yada gğneş panelli dış mekân kameralarını görmüştüm

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Volkan
Valla temudakide öyle 200 lira vergisiz kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım kral eyw
Çin'deki kameralar verdikleri değeri veremiyor maalesef. Ayrıca anker kalitesi var ortada.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Çin'deki kameralar verdikleri değeri veremiyor maalesef. Ayrıca anker kalitesi var ortada.
balla güvenmiyomda kanka ya çin olana o yüzden çok alasım yok ama fiyat çok cezbediyor

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Volkan
balla güvenmiyomda kanka ya çin olana o yüzden çok alasım yok ama fiyat çok cezbediyor
Asıl alınması gereken şuan 4 bin civarına satılanlar keşke bu limit öncesi alaydım. İleride fırsat gelirse alacağım. Sony lens olanlardan.

Hasekimam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Muhammet Çelik

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Sinan
Evin kapısı için almayı düşünüyorum ama binanın içinde güç kablosuna elektriğe bağlaması vs bayaa zor gibi. Duvarı delsem bile kablo uzunluğu yetersiz kalır. Bilemedim.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler

Hasekimam

80+
Dahası