S9+ kullanıyorum. 2 full şarj kesin götürüyor beni. 3 olduğunu da hatırlıyorum ama full şarj değildi o sanırsam %20 lerden falandı.Gerçek mah değeri en fazla 7000( ki büyük ihtimalle değildir 6000 vs. dir) olan bir powerbank nasıl oluyor da 2 veya 3 kere full şarj verebiliyor cihazınıza merak ettim doğrusu
Cihaz eskiliğinden kapasiteniz azalmıştır ondan öyle götürüyormuşS9+ kullanıyorum. 2 full şarj kesin götürüyor beni. 3 olduğunu da hatırlıyorum ama full şarj değildi o sanırsam %20 lerden falandı.
Zaten kendi tecrübe ettiğimi söyledim. Cihazın gerçek performansı için daha fazla ürünü test etmem gerekir.Cihaz eskiliğinden kapasiteniz azalmıştır ondan öyle götürüyormuş
Anker kaliteli bir marka olduğu için fazla araştırma yapmanıza gerek yok. Normal zamanlarda fiyatı kesinlikle 1000 TL üzerinde olan hatta birçok platformda 1500 TL fiyatlarında olan bir powerbank modeli bu. Powerbank'in iki çıkışı var, biri USB Type-A yani bildiğimiz PC'lerde de olan USB girişi, diğeri ise Type-C yani elinizdeki kabloyla telefonu direkt powerbank'ten şarj edebilirsiniz. Aynı zamanda powerbank'in kendisi de bu Type-C girişinden şarj oluyor. Bence bu fiyata kaçmayacak bir ürün. Hele iki ay ertelemeyle peşin fiyatına 3 taksit almış olduğumu da varsayarsam 5 ay sonraki fiyatına göre bedavaya gelmiş olacak diyebilirim kendim için .S21FE kullanıyorum, bu powerbank sağlam bir seçenek olur mu? Açıkçası çok araştırma yapasım yok, denk gelmişken "alınır" denirse alacağım. Yalnızca c-to-c kablom var uygun mudur?
Marka anker kadar kaliteli değil.
anker cok iyi marka hertürlü alınırALINIR MI
799'a satılan büyük ihtimalle 22 ya da 23 yılı üretimi powerbanklerdi. Depoda boş şarjla bekledilerse pillerdeki kimyasal tepkimelerden dolayı da kapasitesi de düşmüştürFiyat arşa çıkmış 1500tl
İndirim bitti.