GirayHan
80+ Platinum
Sıkıntılı bir konu güvenliğine ve özelini düşünenler bu konu üzerine detaylı bir araştırma yapıp alsın.![]()
Anker’s Eufy lied to us about the security of its security cameras
The cameras have a flaw that Eufy insisted would be impossiblewww.theverge.com
alacak olanlar bunu bir okusun
2022'den bu yana 2.5 - 3 yıl geçmiş. açığı çoktan kapatmışlardır. Açığın bulunmuş olması güzel elemana bir miktar para vermişlerdir.![]()
Anker’s Eufy lied to us about the security of its security cameras
The cameras have a flaw that Eufy insisted would be impossiblewww.theverge.com
alacak olanlar bunu bir okusun
değil hocam bu zamana kadar test amaçlı 2-3 cihaz alıp iade ettim bildiğin çamur gibi görüntüsü vardı.Kamera konusunda aliekspresten almak daha mantıklı gibi. Çift kameralı kameralar baya uyguna gelebiliyor. 1100 civarına düşüyor genellikle şuan 1200 üstü. Örnek olarak bu var
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
562,01TL 65%OFF | 8MP açık Wifi PTZ kamera çift Lens çift ekran AI otomatik izleme IP Video gözetim kamera CCTV iki yönlü ses
![]()
8MP açık Wifi PTZ kamera çift Lens çift ekran AI otomatik izleme IP Video gözetim kamera CCTV iki yönlü ses - AliExpress 30
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
3 tane var bundan kullanıyorum memnunum görüntüsü net. Fiyat performans bence.2022'den bu yana 2.5 - 3 yıl geçmiş. açığı çoktan kapatmışlardır. Açığın bulunmuş olması güzel elemana bir miktar para vermişlerdir.
edit : açık kapatılmış cevap vermişler aynı site konusu da bu
![]()
Anker finally comes clean about its Eufy security cameras
Anker lied, ignored, deflected — but now, we have answers.www.theverge.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
değil hocam bu zamana kadar test amaçlı 2-3 cihaz alıp iade ettim bildiğin çamur gibi görüntüsü vardı.
Aliexpressten hele ki lisansı olmayan markasız kameraları almak mantıklı değil. Lensleri berbat.