🔥İndirim Anker Liberty Soundcore Liberty 5 ANC (2999 TL)

dido22

80+
Reaksiyon skoru
183
tasarimi kotu ya cok buyuk olmasa alacaktim da nothing beklemeye devam paylastigin icin tesekkurler

Güzel kulaklık ama, şarjı çok az gidiyor.
Gürültü engelleme ve ldac kapalıyken bile 3 4 saat gidiyor şarjı.
Onun dışında bu fiyata güzel kulaklık müzik dinlerken tatmin ediyor dolby ses baya iyi.
İlk kurulumdan sonra direkt uygulamasından eq ayarını yapın yapmadan kullanmayın .d

Onun dışında bu fiyata güzel kulaklık müzik dinlerken tatmin ediyor dolby ses baya iyi.
İlk kurulumdan sonra direkt uygulamasından eq ayarını yapın yapmadan kullanmayın .d
Çok azmış ya ldac gürültü engelleme hiç kapatmam. En sz 6 7 saat götürmesi lazım.

Liberty 4nc bundan çok daha iyi ses ve mikrofon performansına sahip bilginiz olsun da yabancı inceleme videolarını izleyebilirsiniz, aklınızda almak varsa ona bakın derim

Bunu bilmiyordum umarım şarj durumu güncelleme ile düzelir. Müzik ve podcast için kullanacağım bu yönden beni tatmin eder diye düşünüyorum. Eq ayarı için özel bir ayar gerekli mi hocam onunla ilgili bilginiz var mıdır geldikten sonra eq için yardımcı olur musunuz yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tasarimi kotu ya cok buyuk olmasa alacaktim da nothing beklemeye devam paylastigin icin tesekkurler
Nothing Ear ı 1 aydır bekliyorum hocam geçen ay 3999 TL idi ancak tam sepete eklerken kaçırdım tekrar indirime girer diye 1 aydır bekliyorum ancak maalesef kulaklığım kaybolduğu için Liberty 5 tercih ettim

Eq ayarını ilk kurulumda anker uygulamasında zaten yaptıracak yani sana ses seçtirecek 2 ses arasından hoşuna gideni seçeceksin sana özel eq
Dolby ses müzik modunda iyi.
Podcast de gereksiz, film modunda yankılı bi ses efekti var beğenmedim.

Eq ayarını ilk kurulumda anker uygulamasında zaten yaptıracak yani sana ses seçtirecek 2 ses arasından hoşuna gideni seçeceksin sana özel eq
Dolby ses müzik modunda iyi.
Podcast de gereksiz, film modunda yankılı bi ses efekti var beğenmedim.
Teşekkürler hocam aldıktan sonra kullanıp deneyimlerimi yazacağım ben de 🙏

Kulaklık alacaklar için 500 TL de olsa güzel bir indirim gelmiş. Ben normalde Nothing Ear veya Liberty 4 Pro için indirim bekliyordum ancak 1 aydır bi indirim gelmeyince Liberty 5 te bu fiyata düşünce kaptım bir adet.

Bu ne kadae iyi buds 3 den iyi mi ona gore alim

Teşekkürler hocam aldıktan sonra kullanıp deneyimlerimi yazacağım ben de 🙏
Rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu.
Şarjın güncellemeyle düzeleceğine dair pek umudum yok açıkcası, bi kulaklığın ldac ve gürültü engelleme açıkken de kapalıykende aynı şarj süresini vermesi çok garip umarım güncellemeyle düzelir.
Az önce aklıma geldi ben hep dolby audio açık kullandım belkide bataryayı bu sömürüyordur daha önce hiç aklıma gelmemişti.
Belkide yeni olduğu için optimizasyonu yapamamışlardır bilmiyorum.

Bu ne kadae iyi buds 3 den iyi mi ona gore alim
Buds 3 silikonsuz olduğu için karşılaştırmak pek doğru olmaz senin beklentilerine göre bir seçim yapmak daha doğru olur ama, buds 3 tavsiye edilmiyor.
Çok çok fazla kötü yorumu var kullanıcı deneyimleri felaket.
Kronik sorunlu modele para verme.
Çok araştırdım zamanında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,741
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri