Neler Yeni

İnceleme Anker Q10 Incelemesi

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Ses konusunda iyi ama rahat bir şekilde kullanamadıktan sonra bir anlamı kalmıyor 😀
Ben memnunum rahatlığından. Yürüyüş yaparken falan kullanmak istiyorsanız pek uygun bir kulaklık değil ama otururken gayet rahat oluyor bence.

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Ben memnunum rahatlığından. Yürüyüş yaparken falan kullanmak istiyorsanız pek uygun bir kulaklık değil ama otururken gayet rahat oluyor bence.
Kafamın üstünün nasıl acıdığını anlatamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizde de sesi dışarıya veriyor mu?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
JBL 560BT 300tl ye aldım. Tavsiye ederim aktif kullanıyorum.
Bu arada yorumunuza 2 kişi like atmış ona istinaden cevap veriyorum 2 kulaklığ da kullandım biri çok yakın arkadaşımın
Q10 bariz şekilde bassta çok öne geçiyor ayrıca bass verirken tizleri kısmıyor
Şarj kısmında da çok önde Q10
Fakat çok hantal duruyor ve gercekten çok ağır film izlerken kafam gömülüyor gibi hissediyorum
T560bt ise yana dönmesi hafifliği ve daha zarif gözükmesiyle önde almak isteyen göz önünde bulundursun.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Kafamın üstünün nasıl acıdığını anlatamam
Kafa yapısıyla vs alakalı olabilir bilemiyorum ben hiç öyle bir sorun yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada yorumunuza 2 kişi like atmış ona istinaden cevap veriyorum 2 kulaklığ da kullandım biri çok yakın arkadaşımın
Q10 bariz şekilde bassta çok öne geçiyor ayrıca bass verirken tizleri kısmıyor
Şarj kısmında da çok önde Q10
Fakat çok hantal duruyor ve gercekten çok ağır film izlerken kafam gömülüyor gibi hissediyorum
T560bt ise yana dönmesi hafifliği ve daha zarif gözükmesiyle önde almak isteyen göz önünde bulundursun.
Bir yerde bende benzer bir yorum yapmıştım. İki kulaklık arasında kalanlar için bu kıyaslamaya harfiyen katılıyorum 😀

Benim bundan önce kullandığım kulaklık da ağır o yüzden alıştım ben artık ama JBL’nin o modellerinin hafifliği de iyi oluyor cidden.

Son düzenleme:

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Neyse 2 hafta sürem var, olmadı kulakiçi devam.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Düşük ses seviyesinde ses neredeyse hiç gelmiyor.
Eğer bilgisayarda kullanıyorsanız ses denetim masasından bunu biraz da olsa çözebiliyorsunuz.

Sesi olduğu gibi dışarıya veriyor, orta seviye sesleri bile dışarı veriyor. Kütüphane veya yurt odası gibi yerlerde yüksek sesle müzik dinlenmiyor.
Eğer sesi çok açarsanız her kulaküstü kulaklık gibi evet sesi dışarı veriyor fakat olduğu gibi değil tabii ki de.

Kulaklık çok ağır. 1 saatlik kullanimda bile kafamın üstü acımaya başlıyor.
Günde 10 saatten fazla kulağımda kaldığı da oldu hiçbir acıma/ağrı hissetmedim sizin kafa yapınız ile alakalı bir durum olabilir

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam cihazı iyi gömmüşsün :D @Evil Belief sen ne düşünüyorsun biliyon mu bu cihazı?

Juiclair0

80+ Silver
Kulaklığı kara cuma haftasında Hepsiburada'dan 300 TL'ye aldım. 2 gündür kullanıyorum.

Eksileri:
- Düşük ses seviyesinde ses neredeyse hiç gelmiyor.
- Sesi olduğu gibi dışarıya veriyor, orta seviye sesleri bile dışarı veriyor. Kütüphane veya yurt odası gibi yerlerde yüksek sesle müzik dinlenmiyor.
- Kulaklık çok ağır. 1 saatlik kullanimda bile kafamın üstü acımaya başlıyor.
- Kulaklığı taktıktan yaklaşık 15 dakika sonra kulaklarım zonklamaya başlıyor. Resmen kan akışını hissediyorum (sorun bende de olabilir bilmiyorum), kulaklarım büyük de değil.
- Ped kısmı gevşek, yürürken bile oynuyor ve dinleme kalitesini olumsuz etkiliyor.
- Çok yer kaplıyor, ped kısmı içeriye de dönmüyor.

Artıları:
+ Malzeme kalitesi olarak güven veriyor.
+ Extra bass özelliği bazı şarkılarda hissiyatı artırıyor.
+ Şarjı iyi gidiyor ( hesaplama yapmadım).

Birkaç gün daha kullanacağım, alışamazsam iade edeceğim.
jbl t500 bt de kullandım q10 da kullandım malzeme kalitesi olarak q10 büyük farkla önde ses kalitesi ile baş baş aynılar görünüş konusunda q10 biraz daha iri, büyük bir kulaklık boynunda durduğu zaman rahatsız ediyor jbl ile gün boyu geziyordum. jbl t500 bt yerine q10 alınabilir daha konforlu bass up özelliği ise ekstrası

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Kulaklığı kara cuma haftasında Hepsiburada'dan 300 TL'ye aldım. 2 gündür kullanıyorum.

Eksileri:
- Sesi olduğu gibi dışarıya veriyor, orta seviye sesleri bile dışarı veriyor. Kütüphane veya yurt odası gibi yerlerde yüksek sesle müzik dinlenmiyor.
- Kulaklığı taktıktan yaklaşık 15 dakika sonra kulaklarım zonklamaya başlıyor. Resmen kan akışını hissediyorum (sorun bende de olabilir bilmiyorum), kulaklarım büyük de değil.
- Ped kısmı gevşek, yürürken bile oynuyor ve dinleme kalitesini olumsuz etkiliyor.

Artıları:

Katılmıyorum valla düşük ses seviyesinde bile iyi kötü bir ses veriyor, yalıtımı çok iyi kütüphanede ders çalışırken bir ara bangır bangır müzik açtım sıkıntı çıkarmadı, ped kısmı gevşek derken dediğini anlamadım ben bir sorun yaşamadım açıkçası, kulaklık ağır ama acısı değişir bana acı vermiyor mesela, kulak zonklama meselesini de bilemiyorum bende yok, yer kaplama açısından doğru yer kaplıyor ve bir çanta ya da kılıf yollanmıyor yanında.

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Katılmıyorum valla düşük ses seviyesinde bile iyi kötü bir ses veriyor, yalıtımı çok iyi kütüphanede ders çalışırken bir ara bangır bangır müzik açtım sıkıntı çıkarmadı, ped kısmı gevşek derken dediğini anlamadım ben bir sorun yaşamadım açıkçası, kulaklık ağır ama acısı değişir bana acı vermiyor mesela, kulak zonklama meselesini de bilemiyorum bende yok, yer kaplama açısından doğru yer kaplıyor ve bir çanta ya da kılıf yollanmıyor yanında.
Hocam yurt odasında arkadaşın kulağına taktım, orta seviye sesi bile dışarıya verdi. Yüksek sesle dinlemeye çekiniyorum bu yüzden.
Ped kısmı gevşek derken kafamı hareket ettirdiğimde kulaklık da oynuyor, tam oturmuyor yani.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,900
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam yurt odasında arkadaşın kulağına taktım, orta seviye sesi bile dışarıya verdi. Yüksek sesle dinlemeye çekiniyorum bu yüzden.
Ped kısmı gevşek derken kafamı hareket ettirdiğimde kulaklık da oynuyor, tam oturmuyor yani.
Konuşmalardan anladığım kadarıyla ya senin kafada ya da gelen üründe sorun var gibi geldi.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hocam cihazı iyi gömmüşsün :D @Evil Belief sen ne düşünüyorsun biliyon mu bu cihazı?
Kafaüstü kullanamadığım için hiç sahip olmadım, sadece çok kısa test etme şansım oldu, konfor olarak bana fena gelmedi ama bass’ları benim sevdiğim tarzda değildi, biraz fazla kaçıyordu dinlediğim türlere.
Geçen haftalardaki fiyatına göre iyi ama, o fiyata bluetooth kafa üstü ve belirli bir seviye kulaklık bulmak güzel.

İmkan olunca farklı bir telefonla da eşleyin. Özellikle Apple’larla eşlenince bazı kulaklıklar boyut atlıyor ilginç şekilde. Kablosuz aktarımlarda ses seviyesi cihazdan cihaza değişebiliyor.

İnceleme için teşekkürler.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci

Eksileri:

Artıları:

Ben aldığımdan beri şarja takmadım, günde 1- 2 saat takılırım derseniz 1 ay şarjı gidiyor rahat.

Kulaklık ses kalitesi çok iyi ama ses seviyesi düşük.

Oyunlarda gecikmesiz deneyim sunuyor ve seslerin nereden geldiğini güzelce ayırt edebiliyorsunuz.

Genel olarak söylediğin diğer şeyler doğru 300₺ bu kulaklığa bence değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom