Neler Yeni

İnceleme Anker Q10 Incelemesi

abcdefg1234

80+ Silver
Q10 u 6 aydır kullanıyorum

Artıları :
Şarjı çok uzun gidiyor.Günde 3-4 saat kullansan bile tek şarjda 2-3 hafta götürüyor
Malzeme Kalitesi Çok iyi
Aktif gürültü engelleme yok ama taktığınız zaman kulağı iyi sardığı için müzik falan açık değilken bile dış sesleri duymuyorsunuz.
Bass olarak bu fiyat bandında en iyisi(Film izlerken gayet güzel bi deneyim sunuyor)
Çekim mesafesi baya geniş.Odadan 10-15 adım uzaklıkta bile bağlantı kopmuyor

EKSİLERİ
Uzun kullanımlar için uygun bi kulaklık olmadığını düşünüyorum.2-3 saat sonrasında ağırlık yapmaya ve terletmeye başlıyor.
Oyun için kullanıldığında ses kasabiliyorsunuz fakat bu kulaklığı hem kulaklık hemde mikrofon olarak aynı anda kullanamıyorsunuz.
Ses seviyesi kullandığım diğer kulaklıklara göre düşük geldi.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
aynı kulaklığı 1 yıldır falan kullanıyorum
-ailemle aynı ortamdayken son ses kullandığımda dışarı ses çıktığına dair bi şikayetleri olmadı (özellikle sordum)
-ağırlık konusunda biraz hak veriyorum
-kulak zonklama şeyine katılmıyorum
-kulağımda hareket ediyor fakat rahatsız edici derecede değil basketbol maçı yaparken taktım pek rahatsız etmedi
-çok yer kaplıyo konusu kişiye göre değişir sweatin cebine koyduğum zamanlar oldu
+şarj konusu beni cidden şaşırttı gerçekten çok iyi gidiyo şarjı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben aldığımdan beri şarja takmadım, günde 1- 2 saat takılırım derseniz 1 ay şarjı gidiyor rahat.

Kulaklık ses kalitesi çok iyi ama ses seviyesi düşük.

Oyunlarda gecikmesiz deneyim sunuyor ve seslerin nereden geldiğini güzelce ayırt edebiliyorsunuz.

Genel olarak söylediğin diğer şeyler doğru 300₺ bu kulaklığa bence değmez.
ben bütün yaz aktif olarak kullandım sadece 1-2 kere şarj ettim

Q10 u 6 aydır kullanıyorum

Artıları :
Şarjı çok uzun gidiyor.Günde 3-4 saat kullansan bile tek şarjda 2-3 hafta götürüyor
Malzeme Kalitesi Çok iyi
Aktif gürültü engelleme yok ama taktığınız zaman kulağı iyi sardığı için müzik falan açık değilken bile dış sesleri duymuyorsunuz.
Bass olarak bu fiyat bandında en iyisi(Film izlerken gayet güzel bi deneyim sunuyor)
Çekim mesafesi baya geniş.Odadan 10-15 adım uzaklıkta bile bağlantı kopmuyor

EKSİLERİ
Uzun kullanımlar için uygun bi kulaklık olmadığını düşünüyorum.2-3 saat sonrasında ağırlık yapmaya ve terletmeye başlıyor.
Oyun için kullanıldığında ses kasabiliyorsunuz fakat bu kulaklığı hem kulaklık hemde mikrofon olarak aynı anda kullanamıyorsunuz.
Ses seviyesi kullandığım diğer kulaklıklara göre düşük geldi.
bilgisayarda mikrofon ve kulaklığı birlikte kullanamıyoruz

1638529192998.png
1638529288810.png

bu iki şarkıyı bu ses seviyesinde gayet rahat ve anlaşılır şekilde dinleyebiliyorum

Son düzenleme:

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Hocam yurt odasında arkadaşın kulağına taktım, orta seviye sesi bile dışarıya verdi. Yüksek sesle dinlemeye çekiniyorum bu yüzden.
Ped kısmı gevşek derken kafamı hareket ettirdiğimde kulaklık da oynuyor, tam oturmuyor yani.
Usta bunlar sana hatalı ürün yollamış olabilirler mi acaba? Bende böyle sorunlar yok.

Top Bottom