🔥İndirim Anker Soundcare Liberty 4 NC 1.999 TL

yaklaşık 6 aydır kullanıyorum
+ ları
ses performansı iyi
- leri
bazen geç bağlanıyor
nasıl bir soket yapısı yaptılarsa bazen uymuyor ve hala açık gösteriyor kulaklığı kutusunda olsada
rüzgar sesi dahi karşı tarafa sesinizin gitmesini tamamen zorlaştırıyor.
ve tuşlar çok kullanışsız

yaklaşık 6 aydır kullanıyorum
+ ları
ses performansı iyi
- leri
bazen geç bağlanıyor
nasıl bir soket yapısı yaptılarsa bazen uymuyor ve hala açık gösteriyor kulaklığı kutusunda olsada
rüzgar sesi dahi karşı tarafa sesinizin gitmesini tamamen zorlaştırıyor.
ve tuşlar çok kullanışsız
Mikrofon kötü mü?

fena değil ama gürültü vb şeyler oldumu karşı taraf duyamıyor o yüzden kesinlikle önermiyorum
Qcy Ht05 varken mikrofondan bir kişiden şikayet almamıştım Xiaomi kulaklığa geçene kadar. Pil de dayanmamaya başlayınca yeni model arayışına çıktım. Sanırım Qcy Ht08 Pro alacağım bu gidişle. Ankerle arasında fiyat olarak çok yok ama ses olarak mik olarak nasıldır acaba?

Qcy Ht05 varken mikrofondan bir kişiden şikayet almamıştım Xiaomi kulaklığa geçene kadar. Pil de dayanmamaya başlayınca yeni model arayışına çıktım. Sanırım Qcy Ht08 Pro alacağım bu gidişle. Ankerle arasında fiyat olarak çok yok ama ses olarak mik olarak nasıldır acaba?
bahsettiğin kulaklığı kullanmadım ona bişi diyemem sadece kullandığım için söyleyebileceğim tam müzik dinlemelik

O kadar QCY kulaklık kullandım, daha 6 ay dayananı olmadı bana hep bir tarafı bozuldu, gerçi kardeşim bi 8 10 aydır sorunsuz kullanıyor ama bende mi var bir şey çözemedim. Anker Liberty 4NC aldım en son onun da tekini kaybettim ama çok memnundum yazık oldu.

Kulaklığı 3 4 aydır kullanıyorum ama mikrofonundan yana en ufak sıkıntı yaşamadım rüzgarlı gürültülü ortam vs..
Anc muazzam
ses kalitesi iyi
Şarj iyi ama zaten bircok kulaklık bu saatleri veriyor
Kısacası 2000 bandına düştüyse rakipsiz kesinlikle

Kulaklığı 3 4 aydır kullanıyorum ama mikrofonundan yana en ufak sıkıntı yaşamadım rüzgarlı gürültülü ortam vs..
Anc muazzam
ses kalitesi iyi
Şarj iyi ama zaten bircok kulaklık bu saatleri veriyor
Kısacası 2000 bandına düştüyse rakipsiz kesinlikle
Mikrofon önemli benim için müzik kadar. Konuşma yaparken sorun yoksa listeme ekleyeyim.
O kadar QCY kulaklık kullandım, daha 6 ay dayananı olmadı bana hep bir tarafı bozuldu, gerçi kardeşim bi 8 10 aydır sorunsuz kullanıyor ama bende mi var bir şey çözemedim. Anker Liberty 4NC aldım en son onun da tekini kaybettim ama çok memnundum yazık oldu.
Ben düşürüp bozdum yoksa çok iyiydi çevremde benden sonra çok alan oldu hiçbirinde bozulma yoktu. Sadece dediğiniz kaybolma mevzusu oluyor.

Mikrofonundan hic şikayet almadım.Kendim de memnunum zaten.Ama youtubeda detaylı mikrofon testleri var.Enes özeni biliyorsundur zaten.Yabancılara da bakabilirsin
Bir bakayım ona da. Teşekkürler.

her şey iyi, tek kötü yanı kutusu çatlıyor. 1 Yıldır kullanıyorum, hiç düşürmedim kutusunu. Foto kalite biraz kötü.

Ekler

• 1000018194.webp
    1000018194.webp
    161.1 KB · Hit: 19
  • 1000018197.webp
    1000018197.webp
    145.7 KB · Hit: 19
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,027