Neler Yeni

🔥İndirim Anker Soundcare Life Note 3i Bluetooth Kulaklık- Hibrit Aktif Gürültü Önleme 🔥1.159 TL 🔥

kulaklık nasıldır. ?
Oldukça güzel bir kulaklık, karşılaştığım tek sorun bazen kutusuna konulduğunda kapanmıyor bu yüzden şarj olmuyo yada bağlantısı kopmuyor. Onun dışında eq ayarı ve noise cancelation ile çok güzel bir ses veriyor

mikrofonuda arkadaki sesi tamamen 0 lamasada oldukça azaltıp net bir şekilde duyulmanızı sağlıyor.

Ben önerirdim alınmasını

Oldukça güzel bir kulaklık, karşılaştığım tek sorun bazen kutusuna konulduğunda kapanmıyor bu yüzden şarj olmuyo yada bağlantısı kopmuyor. Onun dışında eq ayarı ve noise cancelation ile çok güzel bir ses veriyor

mikrofonuda arkadaki sesi tamamen 0 lamasada oldukça azaltıp net bir şekilde duyulmanızı sağlıyor.

Ben önerirdim alınmasını
arkadaşa kulaklık lazımdı da . ona önericektim. öneriyorum ozmn

galaxy buds fe ve soundcore life note 3i arasindan hangisi daha iyidir
Yaklaşık olarak ikiside aynı kulaklıklar note 3i tek sarjda daha fazla kullanım sunuyor ayrıca note 3i de IPX5 suya dayanıklılık var . Buds fe de yok. Ama buds fe güzel tercih kaliteli cihaz.

anker r100 alıp dinlemiş biri olarak bir daha anker almam. kulaklık size siz daha ayar yapmadan EQ ayarı yapmış geliyor. Bu çok açık çünkü rock müzik dinlediğinizde o davulcunun tizleri o kadar yapay geliyor ki dinleyemedim. pop, rap gibi müziklerde muhtemelen sıkıntı olmuyor belli ki seveni çok. oppo enco nun ses tadı rock müziğe çok daha uygun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,492
Üyeler
173,383
Son üye
aslanpencesi
Geri