normal'de sony alacaktım Q21i aldım 1000tl artı ona da 2500 tl mouse alacaktım 3500 tl alacağım benim için iyi oldu ama ses farkı var mı bilmiyorum kulak pedi daha büyük H30i ve sony'den büyük olduğu için Q21i aldım şimdiHangisi daha iyi sence bu mu diğeri mi?
Fiyat 1600 görünüyor bende diğerini iptal ettim bunu alayım dedimnormal'de sony alacaktım Q21i aldım 1000tl artı ona da 2500 tl mouse alacaktım 3500 tl alacağım benim için iyi oldu ama ses farkı var mı bilmiyorum kulak pedi daha büyük H30i ve sony'den büyük olduğu için Q21i aldım şimdi
bana 1098 tl geldi kupon ileFiyat 1600 görünüyor bende diğerini iptal ettim bunu alayım dedim
Fiyat yukselttiler. Neyse sorun yok yine takip ederiz cuma günü asıl indirim günü sanırımbana 1098 tl geldi kupon ile
Bu adama özel perm verilsin İndirim AdamYükleniyor...
app.hb.biz
Altındaki kupın ile
h30i'de kupon bitmiş galiba cuma günü kesin olur ben'de onu bekliyorum 3-5 bir şey alacağımFiyat yukselttiler. Neyse sorun yok yine takip ederiz cuma günü asıl indirim günü sanırım
Ben iptal ettim diğerini alacağım takip edipNays ile 740'a geldi. Teşekkür ederim ama yorumlar gözümü korkuttu. Kulaklar biraz büyük bizi rahatsız eder mi acaba? İade mi etsem?
Hocam başlığı düzelt fiyata zam geldi. Yeni fiyat 1700 TL. Sadece Hepsiburada satıcı ürünlerde 1000'e 400 TL indirim var.Yükleniyor...
app.hb.biz
Altındaki kupın ile