Neler Yeni

ANKER Soundcore Liberty 4 Pro Kulaklık Yeşil 4.859 TL Peşine 6 Taksit 🔥 🔥

smtyrdm

80+
Reaksiyon skoru
113
Anneler günü yaklaşırken varsa arayan güzel bi kulaklık pro versiyonu ve sadece yeşil rengi indirimde. Peşine 6 taksit değerlendirmek isteyenler için.

Link

4bin civarına düşmüştü bir ara alamamıştım. Şimdi 6 taksit ile birlikte güzel rakam a almış olduk. Teşekkürler

App'ten üye olup puzzle oyununu oynarsanız 200 tl puanla kupon alabilirsiniz onunla birlikte 4659 tl ye geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_8406.jpeg

App'ten üye olup puzzle oyununu oynarsanız 200 tl puanla kupon alabilirsiniz onunla birlikte 4659 tl ye geliyor

Alıntıyı görüntüle
Sadece yeni üyeliktemidir ?

Şaka gibi ya :) adamlar 5 dk içinde kargoya verildiye çekti hahahaha neyse tekrar alayım en iyisi

Sadece yeni üyeliktemidir ?

Şaka gibi ya :) adamlar 5 dk içinde kargoya verildiye çekti hahahaha neyse tekrar alayım en iyisi
Hocam bir deneyin ben kuponu dönüştürmedim belki o üründe geçerli değildir ama kulaklık sınıfında olduğu için iner muhtemelen

Hocam bir deneyin ben kuponu dönüştürmedim belki o üründe geçerli değildir ama kulaklık sınıfında olduğu için iner muhtemelen

Kupon kullanıp mecburen tekrar aldım. İlkini iptal edemiyorum sözde kargodaymış :)

Sağlık olsun hocam limitiniz dolmadıysa sorun yok iade edersiniz belki kargoda iptal de edebiliyorlar arayıp sorarsanız.
Ulaşmayı deniyorum bakalım teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,428
Üyeler
173,188
Son üye
Omer1038
Geri