Neler Yeni

🔥İndirim Anker Soundcore Life Q30 1899TL

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Kara Kartal
q30 2800tl fiyat bandındamıydı? 3 ay önce en uygun trendyoldan o fiyata almıştım 1more sonoflow ile karşılaştırdım anker takoz gibi ve kötü bir ses verdiği için iade etmiştim bide saklama kutusunu pek sevmedim sonoflow daha iyiydi
Herkesi yıllarca aynı kulaklığa yönlendiriyorlar

Elimde Jabra Elite 3 ve 4 var 1300TL ye aldığım OneOdio Studio Wireless Pro C ses yüksekliği ve ses kalitesi jabralardan daha iyi
(Asla jabra 3 ve 4 kötü kulaklık değil )
Kablolu ve kablosuz kullanabiliyorsunuz ses kalitesi değişmiyor

1721907382177.png

1721907811146.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

malzeme kalitesi iyi fakat ses kalitesi düşük
ses kalitesi 6,5 - 7 olan kulaklıklara 1000 tl vermem Anker Q45 dahil

Son düzenleme:

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
peki kumaş kulak pedi alsam spor için? ya kulak içi pek kullanamıyorum düşecekmiş gibi hissediyorum rahatsız ediyor oyuzden kulaküstüne bu ısrarım
Hocam kulak içinde silikonlu tercih etmemek lazım o düşecek gibi oluyor kötü hissi var bence ben airpods 3. nesil kullanıyorum mükemmel oynama yapmıyor tam oturuyor bende o yüzden fitness için şiddetle öneririm

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Kadir
Sporda kullanmak için kulak üstü Alicam kulak içi sevmiyorum 2k ya en önerirsiniz

mortemeyn

80+ Bronze

Elimde Jabra Elite 3 ve 4 var 1300TL ye aldığım OneOdio Studio Wireless Pro C ses yüksekliği ve ses kalitesi jabralardan daha iyi

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

1000TL dediğin para değil şu devirde farkında mısın bilmiyorum fakat kur farkını unutuyorsun. Q30 var bayada kaliteli ses kalitesi güzel f/p olarak iyi bir kulaklık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Faruk
amazondan ch720n alın ben ikisini de denedim anker hiç rahat ve saglam degil

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
can demir

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

merhaba bu kulaklıkların puanlandığı site adresi nedir acaba

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,661
İsim
Emir
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Faruk
İndirim paylaşmışım zaten 2k bandında en iyisi bu.

Yıllardır anker q10 kullanıyordum birkaç aydır q30 kullanıyorum gayet sağlam ve de rahat.
rahat falan değil şapır şupur ter akıyor ağır hantal çatır çutur da kırılıyor global olarak milyon tane sikayet var hepsi kırılma ile ilgili ayrıca boynuna asınca adamı boğuyor sesi bas ağırlıklı ama fena değil sürücüler guzel ürün çöp ayrıca bazı bölgelerde yerlerden geçerken anc modu kendi kendine değişiyor iğğrenc bi durum leş gibi gözümde 0 puan alır bu yuzden q30

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,661
İsim
Emir
rahat falan değil şapır şupur ter akıyor ağır hantal çatır çutur da kırılıyor global olarak milyon tane sikayet var hepsi kırılma ile ilgili ayrıca boynuna asınca adamı boğuyor sesi bas ağırlıklı ama fena değil sürücüler guzel ürün çöp ayrıca bazı bölgelerde yerlerden geçerken anc modu kendi kendine değişiyor iğğrenc bi durum leş gibi gözümde 0 puan alır bu yuzden q30
Kullanmasam haklısınız diyeceğim.Ter akması size bağlı gidipte obez birisiyseniz zaten her kulaklıkta terlersiniz.Ek olarakta havalar sıcak.Kırılma konusuna gelirsek bu konuda asla katılmıyorum.Q10 u 2.5yıldır kullandım o kadar düşürdüm ettim bir şey olmadı.Bu kulaklıkta herhangi bir düşürme sorunu olmadı fakat yine de kırılcak hissiyat yok.Boynuna asınca da adamı boğuyor derken?Bunun olması için obez olmanız gerek haberiniz olsun.Ancc modu da kendi kendine değişmiyor.Bazı bölgelerde ne varda anc değişsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Faruk
Kullanmasam haklısınız diyeceğim.Ter akması size bağlı gidipte obez birisiyseniz zaten her kulaklıkta terlersiniz.Ek olarakta havalar sıcak.Kırılma konusuna gelirsek bu konuda asla katılmıyorum.Q10 u 2.5yıldır kullandım o kadar düşürdüm ettim bir şey olmadı.Bu kulaklıkta herhangi bir düşürme sorunu olmadı fakat yine de kırılcak hissiyat yok.Boynuna asınca da adamı boğuyor derken?Bunun olması için obez olmanız gerek haberiniz olsun.Ancc modu da kendi kendine değişmiyor.Bazı bölgelerde ne varda anc değişsin.
tamam en obez benim bro iyisin bu yorumu yapabiliyosam ve önerdiğim diğer bir ürün varsa önerdiğim ürün bu sorunları cıkartmıyor olması gerek değil mi 1800 lira gampanyayla ürünü alan alsın ben bisey demiyom herkesin butcesi farklı araba yanından gecerken "EYENCİİİ OFFF EYENSİİ ONN" sesi dinlemeyi seviyonuz herhalde 5 saniyede bir mod değiştirip üstüne iğrenc bi seslendirme yapıyor :DDDDDDDDDDDD

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,736
Üyeler
159,665
Son üye
EnesCelx
Top Bottom