Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore Life Q30 Kulaklık - 614 TL

Muci46

80+ Bronze
SİYAHI GERİ GELDİİİ
1636451693946.png

YunusEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yunus Emre
Alınır mı bu fiyata, çok gerek görmüyorum (şimdilik) ama uyguna bulursam alırım kafasındayım ihtiyacım %40 denilebilir.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Alınır mı bu fiyata, çok gerek görmüyorum (şimdilik) ama uyguna bulursam alırım kafasındayım ihtiyacım %40 denilebilir.
İlk sayfada Türkçe incelemelerini bulabilirsiniz. Fiyatı 1.000 TL seviyelerinde gezinirken bu fiyata düştü, fırsat denebilir. Çok ihtiyaç duymuyorsanız israfa gerek yok bence ama fiyatı artınca üzülecekseniz alınabilir.

YunusEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yunus Emre
İlk sayfada Türkçe incelemelerini bulabilirsiniz. Fiyatı 1.000 TL seviyelerinde gezinirken bu fiyata düştü, fırsat denebilir. Çok ihtiyaç duymuyorsanız israfa gerek yok bence ama fiyatı artınca üzülecekseniz alınabilir.
1-2 ay sonra alacakken öne çekmeme değecek bir indirim varken alayım diyorum, kulak içi kullanamadığım için airpods almadım, bütçemin altında bir fiyat, fazla vermek istemem tabii. Bu yüzden alayım diyorum, bu fiyatlarda rakibi var mı peki?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hocam şu markaya bir ısınamadım , bir çok ürünü var yoksa....
Kulaklık konusunda test etmeli. Malum ben Beats , bose , skullcandy ve jbl ürünlerini kullandım buna bu para verilir mi acaba bilemedim.
Fiyatı güzel ANC olduğu için
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ yurt dışı amerika fiyatı 80 dolar yani dediğiniz gibi Türkiye için muazzam bir fırsat ürünü.
Şahsen Q10 modeli üstünden söylemem gerekirse o bütçede en yakın rakibi T500BT veya 560BT modellerinin fiyatına göre sunduğu özelliklerin yetersiz ve dipses sorunlarından kaynaklı bile alınır.
Ama yanlışım varsa düzeltiniz.
Ayrıca bu özelliğine rağmen şuan Q10 279 TL gibi bir fiyata düşerken daha az özellikli bu modeller 310 gibi fiyatlara düşüyor.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Şahsen Q10 modeli üstünden söylemem gerekirse o bütçede en yakın rakibi T500BT veya 560BT modellerinin fiyatına göre sunduğu özelliklerin yetersiz ve dipses sorunlarından kaynaklı bile alınır.
Ama yanlışım varsa düzeltiniz.
Ayrıca bu özelliğine rağmen şuan Q10 279 TL gibi bir fiyata düşerken daha az özellikli bu modeller 310 gibi fiyatlara düşüyor.
266ya alınabiliyor sepetteki indirimler ile

Top Bottom