İlk sayfada Türkçe incelemelerini bulabilirsiniz. Fiyatı 1.000 TL seviyelerinde gezinirken bu fiyata düştü, fırsat denebilir. Çok ihtiyaç duymuyorsanız israfa gerek yok bence ama fiyatı artınca üzülecekseniz alınabilir.Alınır mı bu fiyata, çok gerek görmüyorum (şimdilik) ama uyguna bulursam alırım kafasındayım ihtiyacım %40 denilebilir.
1-2 ay sonra alacakken öne çekmeme değecek bir indirim varken alayım diyorum, kulak içi kullanamadığım için airpods almadım, bütçemin altında bir fiyat, fazla vermek istemem tabii. Bu yüzden alayım diyorum, bu fiyatlarda rakibi var mı peki?İlk sayfada Türkçe incelemelerini bulabilirsiniz. Fiyatı 1.000 TL seviyelerinde gezinirken bu fiyata düştü, fırsat denebilir. Çok ihtiyaç duymuyorsanız israfa gerek yok bence ama fiyatı artınca üzülecekseniz alınabilir.
Şahsen Q10 modeli üstünden söylemem gerekirse o bütçede en yakın rakibi T500BT veya 560BT modellerinin fiyatına göre sunduğu özelliklerin yetersiz ve dipses sorunlarından kaynaklı bile alınır.hocam şu markaya bir ısınamadım , bir çok ürünü var yoksa....
Kulaklık konusunda test etmeli. Malum ben Beats , bose , skullcandy ve jbl ürünlerini kullandım buna bu para verilir mi acaba bilemedim.
Fiyatı güzel ANC olduğu için
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ yurt dışı amerika fiyatı 80 dolar yani dediğiniz gibi Türkiye için muazzam bir fırsat ürünü.
266ya alınabiliyor sepetteki indirimler ileŞahsen Q10 modeli üstünden söylemem gerekirse o bütçede en yakın rakibi T500BT veya 560BT modellerinin fiyatına göre sunduğu özelliklerin yetersiz ve dipses sorunlarından kaynaklı bile alınır.
Ama yanlışım varsa düzeltiniz.
Ayrıca bu özelliğine rağmen şuan Q10 279 TL gibi bir fiyata düşerken daha az özellikli bu modeller 310 gibi fiyatlara düşüyor.