Neler Yeni

🔥İndirim Anker SoundCore Motion Boom Plus Bluetooth Hoparlör 4.761,50 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Zeki Altay
Merhaba arkadaşlar çok baba bir hoparlördür güzel indirime girmiş.Almak isteyenler için 200 TL fark ile hepsiburadada da bulunuyor.
1742404309442.png

v123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Veli
Bunun motion plus olanı bende var ama hoparlörde sürekli dip ses var acaba bu bluetooth hoparlörlerinin hepsinde mi var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Zeki Altay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun motion plus olanı bende var ama hoparlörde sürekli dip ses var acaba bu bluetooth hoparlörlerinin hepsinde mi var?
Dip ses müzik çalmıyorkense normaldir bence

CiftciAli

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Ali
Merhaba arkadaşlar çok baba bir hoparlördür güzel indirime girmiş.Almak isteyenler için 200 TL fark ile hepsiburadada da bulunuyor.
Alıntıyı görüntüle
Daha bugün aldım. Hepsiburadanın geçen ay bu üründe daha ucuzunu bulursan iade kampanyası vardı. Bu ay yok. Olsa emperorun işe yaradığı bir şey olacaktı :)

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Daha bugün aldım. Hepsiburadanın geçen ay bu üründe daha ucuzunu bulursan iade kampanyası vardı. Bu ay yok. Olsa emperorun işe yaradığı bir şey olacaktı :)
hocam HB nin iade kampanyası baya zorlu şartlar istiyordu diye biliyorum pttavmdeki zart zurt satıcısını baz almanıza izin vermezdi muhtemelen

CiftciAli

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Ali
hocam HB nin iade kampanyası baya zorlu şartlar istiyordu diye biliyorum pttavmdeki zart zurt satıcısını baz almanıza izin vermezdi muhtemelen
Aslında geçen seferki ayın 17 sine kadar olan kampanyasında kabul ettiler. Fakat kampanyanın şartı aldığın gün gece 23.59 a kadar bildirmiş olman gerekiyor. Ben de bu şartı yerine getiremediğim için kapıma kadar gelmiş olan ürünü almadım. Sırf kampanyadan faydalanayım diye. O arada emperor da fiyatı değiştirdi. Tekrar sipariş vercektim sinirim bozulunca vermedim. Bugün baktım dolar reis kaldırdı başını gidiyor. Dedim bize de kaldırmasın :) sonuç olarak yine aynı fiyata 1 hafta gecikmeli olarak aynı ürünü almış oldum :)

v123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Veli
Dip ses müzik çalmıyorkense normaldir bence
Evet hocam kapalıyken var sadece acaba bu sadece bluetoorh olanlarda mı var bluetooth olmayan başka hoparlör alırsam yine de dip sesi olur mu yine bu fiyat bandındaki modelleri baz alırsak tabii.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha Cihan Ünlü
Aynısı bende de var öyle bir sorun yaşamıyorum garanti olarak malın arkasında duruyorlar bir gönder istersen

v123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Veli
Aynısı bende de var öyle bir sorun yaşamıyorum garanti olarak malın arkasında duruyorlar bir gönder istersen
Hocam peki hoparlör açıkken ama müzik vs çalmıyorken kulağınızı yaklaştırıken de ses var mı? Çok hafif dip ses var bunda.

Mithril

80+ Silver
Hocam peki hoparlör açıkken ama müzik vs çalmıyorken kulağınızı yaklaştırıken de ses var mı? Çok hafif dip ses var bunda.
o dip ses tamamen pre amp kalitesine bağlı ve bu bütçedeki bir ürün için gayet makul düzeyde diip ses seviyesi. bu fiyat bandında birkaç ürün daha kullandım ve ankerin dip sesi kesinlikle daha düşüktü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,679
Üyeler
170,235
Son üye
RamazanBtn
Top Bottom