Zeki Altay
80+
- Katılım
- 11 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 145
- Reaksiyon skoru
- 33
Merhaba arkadaşlar çok baba bir hoparlördür güzel indirime girmiş.Almak isteyenler için 200 TL fark ile hepsiburadada da bulunuyor.
Dip ses müzik çalmıyorkense normaldir benceBunun motion plus olanı bende var ama hoparlörde sürekli dip ses var acaba bu bluetooth hoparlörlerinin hepsinde mi var?
Daha bugün aldım. Hepsiburadanın geçen ay bu üründe daha ucuzunu bulursan iade kampanyası vardı. Bu ay yok. Olsa emperorun işe yaradığı bir şey olacaktıMerhaba arkadaşlar çok baba bir hoparlördür güzel indirime girmiş.Almak isteyenler için 200 TL fark ile hepsiburadada da bulunuyor.
Alıntıyı görüntüle
hocam HB nin iade kampanyası baya zorlu şartlar istiyordu diye biliyorum pttavmdeki zart zurt satıcısını baz almanıza izin vermezdi muhtemelenDaha bugün aldım. Hepsiburadanın geçen ay bu üründe daha ucuzunu bulursan iade kampanyası vardı. Bu ay yok. Olsa emperorun işe yaradığı bir şey olacaktı![]()
Aslında geçen seferki ayın 17 sine kadar olan kampanyasında kabul ettiler. Fakat kampanyanın şartı aldığın gün gece 23.59 a kadar bildirmiş olman gerekiyor. Ben de bu şartı yerine getiremediğim için kapıma kadar gelmiş olan ürünü almadım. Sırf kampanyadan faydalanayım diye. O arada emperor da fiyatı değiştirdi. Tekrar sipariş vercektim sinirim bozulunca vermedim. Bugün baktım dolar reis kaldırdı başını gidiyor. Dedim bize de kaldırmasınhocam HB nin iade kampanyası baya zorlu şartlar istiyordu diye biliyorum pttavmdeki zart zurt satıcısını baz almanıza izin vermezdi muhtemelen
Evet hocam kapalıyken var sadece acaba bu sadece bluetoorh olanlarda mı var bluetooth olmayan başka hoparlör alırsam yine de dip sesi olur mu yine bu fiyat bandındaki modelleri baz alırsak tabii.Dip ses müzik çalmıyorkense normaldir bence
Aynısı bende de var öyle bir sorun yaşamıyorum garanti olarak malın arkasında duruyorlar bir gönder istersenBunun motion plus olanı bende var ama hoparlörde sürekli dip ses var acaba bu bluetooth hoparlörlerinin hepsinde mi var?
Hocam peki hoparlör açıkken ama müzik vs çalmıyorken kulağınızı yaklaştırıken de ses var mı? Çok hafif dip ses var bunda.Aynısı bende de var öyle bir sorun yaşamıyorum garanti olarak malın arkasında duruyorlar bir gönder istersen
Büyük hoparlörlerde genelde oluyor hocam.Hocam peki hoparlör açıkken ama müzik vs çalmıyorken kulağınızı yaklaştırıken de ses var mı? Çok hafif dip ses var bunda.
o dip ses tamamen pre amp kalitesine bağlı ve bu bütçedeki bir ürün için gayet makul düzeyde diip ses seviyesi. bu fiyat bandında birkaç ürün daha kullandım ve ankerin dip sesi kesinlikle daha düşüktü.Hocam peki hoparlör açıkken ama müzik vs çalmıyorken kulağınızı yaklaştırıken de ses var mı? Çok hafif dip ses var bunda.