Rennes
80+ Gold
Dahası
Bu kadar resmiyete gerek var mı canısıSes kalitesi olarak değil de driver boyutları nedeniyle sahne hissi, ferahlık, enstrüman konumlandırması daha kısıtlı olur. Kulak içinin de kendi avantajları var kulak üstünün de. Hangisiyle mutlu olacaksanız ona geçin. R100'e geçtiğinizde Q10'u, Q10'a geçtiğinizde R100'ü aramayın demek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatsune Miku
Nispeten yeni bir telefon (Bluetooh 5.0 ve üzeri standartta, AAC-AptX veya LDAC codec destekleyen) ve yeni bir BT kulaklık eşleşmesinde artık bağlantılar çok stabil. Sadece çok kalabalık bir caddeden geçerken etraftaki dalga kirliliğinden midir artık anlık kesilmeler oluyor fakat telefondan dışarıya ses gitmiyor, sadece kulaklığı takan kişinin duyabileceği bir şey.
Ama sana katılıyorum, en iyisini de kullansak henüz kablolular kadar güvenli liman değiller. Şunu söyleyebilirim, bir zamanlar bebek olan bu teknoloji artık büyüdü. Pahalı olanlar zaten koşturuyor, ucuz olanlarsa emekleme aşamasını çoktan geçmişler. 200 TL'lik QCY T13'ü kullanırken bunu fark ettim. Sadece 2 yılda gelinen nokta buysa standart olmasına çok az kalmıştır. Artık kablolu kullanan bizlere boomer gözüyle bakılacak.