Neler Yeni

🔥İndirim Anker Soundcore R100 BT Kulaklık 199 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
  • Beğen
Reaksiyonlar: 1337

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
OPET50 kodu tek kullanımlık mı?
1 gün içinde tek kullanım. Yalnız dikkat et, ürünün fiyatı sepette %15'le daha ucuza geliyorsa kullanma. Bir kez kullanınca bir daha sipariş oluşturmadan kalkmıyor, garip bir önlem almışlar.

Daha önce kullandıysan bugün tekrar kullandırtıyor, o yönden soruyorsan tek değil

• Beğen

1337

80+ Bronze
1 gün içinde tek kullanım. Yalnız dikkat et, ürünün fiyatı sepette %15'le daha ucuza geliyorsa kullanma. Bir kez kullanınca bir daha sipariş oluşturmadan kalkmıyor, garip bir önlem almışlar.

Daha önce kullandıysan bugün tekrar kullandırtıyor, o yönden soruyorsan tek değil
Yok yeni duydum keşke daha önceden bilseydim diğer alışverişlerimde kullanırdım. Başka kod var mı 1000tl'lik alışverişe vs.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Tamamdır teşekkür ederim.
Rica ederim üstat. Bende 100 TL indirim kodu var da hesaba tanımlı ve sadece Cep Telefonu Aksesuarları kategorisinde.
Kulaklık dışı dikkatini çeken bir indirim oldu mu bu kategoride?

• Beğen

1337

80+ Bronze
Rica ederim üstat. Bende 100 TL indirim kodu var da hesaba tanımlı ve sadece Cep Telefonu Aksesuarları kategorisinde.
Kulaklık dışı dikkatini çeken bir indirim oldu mu bu kategoride?
Bu akşam çok fazla bakamadım biraz baktım ama pek güzel bir indirim görmedim.

Huawei watch'lar hakkında ne düşünüyorsun şuan aklımda GT 2e var fakat oda en yüksek fiyatında.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu akşam çok fazla bakamadım biraz baktım ama pek güzel bir indirim görmedim.

Huawei watch'lar hakkında ne düşünüyorsun şuan aklımda GT 2e var fakat oda en yüksek fiyatında.
Telefonun nedir hocam? Huawei dışıysa bir iki özelliğini kullanamıyormuşsun, incelemelerde öyle denmişti diye hatırlıyorum. Apple'sa zaten uzak dur. Amazfit benim daha çok hoşuma gidiyor GT2e hoş.

• Beğen

1337

80+ Bronze
Telefonun nedir hocam? Huawei dışıysa bir iki özelliğini kullanamıyormuşsun, incelemelerde öyle denmişti diye hatırlıyorum. Apple'sa zaten uzak dur. Amazfit benim daha çok hoşuma gidiyor GT2e hoş.
Kulaklık Huawei olduğu için Huawei'ye biraz daha sıcak bakıyorum.Telefon Xiaomi, uygulamasını Appgalery'den yükleyince sorun olmuyormuş sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,660
Üyeler
169,594
Son üye
zeıback
Top Bottom